Annonce
Struer

Disneyband trodser coronaen og kommer til Struer

Laura Leunbach og korpigerne synger her “En Gospelsang” fra Herkules. Foto: Andreas Sahl
Annonce

Struer: Det store Disneyband Luftens Helte trodser coronaen og gæster Folkets Hus med 19 musikere på scenen for første gang i morgen, torsdag den 3. december, med en mission om at løfte danskernes humør, hvor de kommer frem.

Så føler du også, at coronaen og decembermørket har givet dit humør et nyk ned, skulle du måske overveje at indløse billet til koncerten.

I 2019 spillede Luftens Helte for et stående og dansende publikum, der skrålede med på “Hvem Vil Ikke Gerne Være Kat”, “Let It Go”, “Rigtige Mænd”, “En Verden Af Liv” og mange flere hits.

I år bliver deres koncerter under nogle anderledes vilkår, da koncerter, med nuværende coronarestriktioner, kun kan fremføres med siddepladser og en regel om, at publikum ikke må synge med.

Dette afholder dog ikke Luftens Helte fra at skabe en fest på scenen, og de ser det som deres mission at gøre denne tid mere opløftende.

- Vi har i endnu højere grad brug for gode oplevelser og for at mærke noget magi og glæde i denne ellers triste tid. Og jeg tror, at glæden, Disneymusikken vækker i folk, kan noget helt særligt i denne sammenhæng, siger bemærker en af forsangerne i bandet, Laura Leunbach.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Overså bilist i sving

Annonce