Annonce
Holstebro

Diskotek spiller videre i Struer på trods af konkurs

Mobildiskoteket Rollingstars kører videre med Martin Klint fra Struer bag pulten. Arkivfoto: Lasse Hansen

Struer-disjockey har overtaget rettighederne til diskoteksnavnet Rollingstars.

Holstebro/Struer: Det mobile diskotek Rollingstars Aps blev i sidste uge erklæret konkurs.

Holstebro-firmaet, der blev styret af Benjamin Led, var ellers under afvikling. Men en tidligere medarbejder, der havde et mindre beløb til gode hos firmaet, valgte alligevel at erklære firmaet konkurs.

Den konkurs ærgrer Martin Klint fra Struer sig meget over. Hans firma DJ Klint Pro Lyd og Lys har købte nemlig navnet Rollingstar, hjemmeside, FB-side og dele af udstyret tilbage i august.

- Det er uheldigt for os. Vi har fået flere henvendelser fra vores kunder, der frygtede, at vi ikke kom ud at spille, da de kunne læse, at firmaet var erklæret konkurs, men det er altså det gamle firma, der er erklæret konkurs, siger Jesper Klint, der er far til Martin Klint.

Den nye ejer af Rollingstars indrømmer gerne, at det ikke er en guldgrube at drive mobilt diskotek.

- Den bedste periode er op til jul. Januar og februar er stille måneder, siger Jesper Klint.

Men Struer-udgaven af Rollingstars kører videre.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Kuk i den kommunale økonomi

I løbet af den kommende måneds tid vil byrådspolitikerne i alle de tre nordvestjyske kommuner træffe en lang række beslutninger, som vil få afgørende indflydelse på din hverdag, når der skal lægges budgetter for den kommunale husholdning i 2020 og frem til 2023. I Struer sker det, når byrådet i løbet af de kommende par dage er samlet til et budgetseminar, hvor de kommer til at bokse med regneark og budgetter for alt det, der har indflydelse på din hverdag. Det er alt fra hullerne i fortovet til plejen af dine børn eller dine forældre. Udgifter til skoler og driften af kulturinstitutioner, investeringer og anlægsudgifter, hvis der skulle være ønsker om for eksempel nye omklædningsrum i den lokale boldklub. Det kan derfor virke en smule paradoksalt, at den kollektive opmærksomhed i langt højere grad er rettet mod landsdækkende temaer som for eksempel formandsskiftet i Venstre. Det er byrådspolitikerne, du skal henvende dig til, hvis det er forhold i din hverdag, det gælder. Det helt store spørgsmål er så, om de har mulighed for at indfri dine ønsker. Nationalbankens direktør, Lars Rohde, udtalte i går, at den danske økonomi er både robust og inde i et historisk opsving. Samfundsøkonomien kører på skinner med lav rente, kun ganske få arbejdsløse og lav inflation, så du får mere og mere for pengene. I den kommunale økonomi ser det bare anderledes dystert ud for byrådspolitikerne i både Struer og Holstebro. Dybøl Mølle maler ikke helt, som den skal, når det gælder fordelingen af de kollektive goder og bidragene til fællesskabet, og kommunerne kæmper for at få enderne til at nå sammen. I Holstebro har det medført, at der nu er fremsat konkrete forslag om en skattestigning på 0,3 procent. I Struer vil borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) ikke afvise tanken om at bevæge sig i samme retning. Udgangspunkt må dog stadigvæk være, at politikerne sikrer sig, at borgerne kan føle sig trygge ved de kommunal velfærdsydelser uden at skulle dreje skatteskruen yderligere i bund.

Annonce