Annonce
Holstebro

Diskotek spiller videre i Struer på trods af konkurs

Mobildiskoteket Rollingstars kører videre med Martin Klint fra Struer bag pulten. Arkivfoto: Lasse Hansen

Struer-disjockey har overtaget rettighederne til diskoteksnavnet Rollingstars.

Holstebro/Struer: Det mobile diskotek Rollingstars Aps blev i sidste uge erklæret konkurs.

Holstebro-firmaet, der blev styret af Benjamin Led, var ellers under afvikling. Men en tidligere medarbejder, der havde et mindre beløb til gode hos firmaet, valgte alligevel at erklære firmaet konkurs.

Den konkurs ærgrer Martin Klint fra Struer sig meget over. Hans firma DJ Klint Pro Lyd og Lys har købte nemlig navnet Rollingstar, hjemmeside, FB-side og dele af udstyret tilbage i august.

- Det er uheldigt for os. Vi har fået flere henvendelser fra vores kunder, der frygtede, at vi ikke kom ud at spille, da de kunne læse, at firmaet var erklæret konkurs, men det er altså det gamle firma, der er erklæret konkurs, siger Jesper Klint, der er far til Martin Klint.

Den nye ejer af Rollingstars indrømmer gerne, at det ikke er en guldgrube at drive mobilt diskotek.

- Den bedste periode er op til jul. Januar og februar er stille måneder, siger Jesper Klint.

Men Struer-udgaven af Rollingstars kører videre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det er utroligt...

Vi kunne læse her i bladet i lørdags, at fremtiden for et af de absolut allerstørste sportsarrangementer i hele landsdelen, Holstebro Cup, som afvikles hver påske, er i farezonen for ikke at kunne fortsætte. Ikke fordi der ikke er deltagere, som vil tage til Holstebro i påsken for at spille håndbold. Det vil de gerne, og det bidrager naturligvis til omsætning og markedsføring af byen, at der kommer så mange udøvere, ledere og forældre. Formanden for Holstebro Cup, Karsten Marcussen, har stået i spidsen for arrangementet i årevis, og han har i lige så mange år haft stor opbakning fra en række frivillige, der gør det af lyst og ikke fordi, de selv har børn eller anden personlig interesse i arrangementet. Selvfølgelig får de en personlig oplevelse ud af at være sammen med så mange glade mennesker, men man gør det også, fordi det er vigtigt for en by at have et stort arrangement som Holstebro Cup. Men formanden stopper, når denne udgave er klaret. Og han kan frygte, der er flere af de frivillige, der benytter lejligheden til det samme. Begrundelsen er, at det er blevet et bøvl med samarbejdet med kommunen, og formanden opfatter det som direkte benspænd, når det er særdeles vanskeligt at få praktiske ting til at gå op, og der ingen velvillighed er fra kommunens side. Det er fortrinsvis adgangen til skolerne, hvor der indkvarteres deltagere, der er problemet, og i modsætning til de kommunale skoler, så er der ingen problemer med professionskolerne, gymnasiet med videre. I samme avis beklager udvalgsformanden det, og nu skal tonen have en anden lyd. Det må vi så se, om den får. Men det kan jo ikke være rigtigt, at der skal en formands-afgang og en forsideartikel i det lokale dagblad til, før man opfatter alvoren hos kommunen. En kommune bør forkæle frivilliges initiativer og arbejdslyst, når det drejer sig om sådanne arrangementer, som helt klart er i kommunens store interesse, der bliver arrangeret. Det er ingen naturlov - slet ikke i dag, at der er frivillige, der vil gøre sådan et stort stykke uegennyttigt arbejde, så derfor kan det undre, at der skal så stort et brag til, før man vågner op og aflyser alle benspænd for at erstatte dem med skulderklap og "medvind på alle cykelstier". Hvis det altså sker...

Annonce