Annonce
Struer

Direktørskifte eller ej: B&O tilbage ved rødderne

Peter Kjeldbjerg ser frem til at være med til at byde den nye administrerende direktør på B&O velkommen til Struer. Arkivfoto: Morten Dueholm
Peter Kjeldbjerg ser stadigvæk B&O som en markant og afgørende samarbejdspartner i arbejdet med at gøre Struer kendt som Lydens By.
Annonce

Struer: Tirsdagens direktørskifte på B&O påvirker ikke i nævneværdig grad humøret hos Peter Kjeldbjerg, som er chef for Lydens By-sekretariatet i Struer.

- B&O er en både markant og afgørende samarbejdspartner i arbejdet med at gøre Struer kendt som Lydens By, og vi er selvfølgelig påvirkede af om det går godt eller skidt.

- Gode nyheder fra B&O er også gode nyheder for Lydens By, konstaterer han.

Peter Kjeldbjerg vælger derfor at betragte nyheden om et direktørskifte efter de seneste nyheder om et kvartalsregnskab med et underskud på 106 millioner kroner på bundlinjen, som et nødvendigt onde.

- Det har formentlig været nødvendigt med et skifte på topposten, mener han og ser frem til at være med til at byde Kristian Teär velkommen til byen som Bang & Olufsens nye administrerende direktør.

For hvor andre ser et B&O på vej væk med indskrænkninger i arbejdsstyrken og et galopperende frasalg af bygninger, så virksomheden også fylder langt mindre end tidligere på det fysiske plan i byen, bemærker Peter Kjeldbjerg, hvordan B&O i voksende grad har engageret sig i en udvikling af mange af de lokale initiativer i Struer.

- Jeg synes, at de er begyndt at dyrke virksomhedens rødder lidt mere, siger han og nævner blandt andet det tætte samarbejde, som B&O har haft med lydkunstfestivalen Struer Tracks og det fortsatte samarbejde med Struer Kommune og Lydens By omkring Run to The Beat.

Der ud over er B&O også gået aktivt ind i et forsøg på at trække både iværksættere og andre virksomheder med kompetencer og udviklingsmuligheder inden for lyd og akustik til byen med en aktie i det nye Sound Hub Denmark.

- På den måde er B&O bestemt ikke på vej væk. Snarere tværtimod, mener Peter Kjeldbjerg.

- B&O har i løbet af de seneste par år involveret sig i udviklingen i Struer på en helt anden måde end nogensinde før, vurderer han med et håb om, at det er en tendens, som vil fortsætte under den nye direktør, når han kommer til byen.

På den måde er B&O bestemt ikke på vej væk. Snarere tværtimod.

Peter Kjeldbjerg, Lydens By, Struer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Gav politiet en fuck-finger

Lemvig

Nu er vandet klar i Thyborøn

Annonce