Annonce
Holstebro Håndbold

Direktøren tog plads på trænerbænken: - Det handler om at bidrage, hvor man kan

Pether Krautmeyer jubler under onsdagens kamp mod Viborg. Yderst til højre kan man ane direktør Bjarne Jakobsen, som vikarierede som assistenttræner. Foto. Johnny Pedersen
Det var på papiret en ny rolle for Bjarne Jakobsen, da han vikarierede som assistenttræner for den sygemeldte Michal Rasmussen, men trænerrollen er langt fra fremmed for HH-direktøren.
Annonce

Viborg: I de kommende uger er direktør i Holstebro Håndbold, Bjarne Jakobsen, medhjælper på trænerbænken hos Pether Krautmeyer.

Det skyldes, at den sædvanlige assistenttræner Michal Rasmussen stadig er ved at komme sig ovenpå en operation sit ene øje, som han mistede synet på midt i december, da en nethinde løsrev sig.

Det var derfor Bjarne Jakobsen, som kom med råd og klap på skuldrene til spillerne mod Viborg, og det er ikke noget, som er fremmed for ham.

- Jeg har jo været træner i rigtig mange år, og det handler om, at bidrage hvor man kan. Det var sjovt at være lidt med på en anden måde i kampen, men det passer mig også fint, at det bare er midlertidigt, siger Bjarne Jakobsen.

Han har været dametræner i Horsens, Skanderborg og for hold i Sverige og Tyskland, og har også en agentvirksomhed, hvor han rådgiver spillere. Med andre ord, så er han en mand med indsigt i spillet og en mand, som Pether Krautmeyer er glad for at have som vikar.


Han kender spillerne godt, og han er en rigtig dygtig "håndboldperson", så det gav god mening.

Pether Krautmeyer, om sin "nye" assistent.


- Han har været træner i mindst ligeså mange år som mig, han er en stille og rolig fyr, og når han siger noget, så lytter jeg, siger Pether Krautmeyer, som også havde endnu en sparringspartner med på bænken i form af den skadede målvogter Sara Kececi.

Annonce

Hierakiet

Bjarne Jakobsen har, efter cheftrænerens udsagn, været med til alle træninger de seneste 4-5 måneder og var derfor det naturlige valg.

- Han kender spillerne godt, og han er en rigtig dygtig "håndboldperson", så det gav god mening, selvom han har flere forskellige kasketter på, siger Pether Krautmeyer.

Er det mærkeligt for dig, rent hierakimæssigt, at have klubbens direktør som assistenttræner?

- Det er ikke noget, jeg rigtigt har tænkt på. Det vigtigste for mig, er at have en sparringspartner rent håndboldmæssigt, og at han kan sige noget relevant. Vi er en lille klub, hvor alle skal bidrage, siger Pether Krautmeyer, som i samme ombæring nævner, at han føler med Michal Rasmussen.

Holstebro Håndbold regner med, at Michal Rasmussen er tilbage i hallen om nogle uger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce