Annonce
Holstebro

Direktøren for Nupark stopper

Den afgående og nye direktør i Nupark. Pressefoto

De seneste fire år har direktøren for udviklingsparken Nupark heddet Peter Petersen. Men 1. april skiftes der ud på direktørposten, og afløseren er et kendt ansigt i iværksættermiljøet.

Holstebro: Nuparks direktør Peter Petersen har valgt at stoppe per 1. april.

- Nu har jeg været igennem fire rigtig gode år i Nupark, og der er faktisk sket en hel del, men nu har jeg lyst til at prøve noget andet, siger Peter Petersen, der fylder 64 næste gang, men langt fra føler sig moden til pension.

- Jeg har et lille opstartsprojekt, som måske - måske ikke bliver til noget - og som jeg gerne vil kunne koncentrere mig fuldt ud om, siger den afgående direktør, som regner med at kunne løfte sløret for sit projekt senere på foråret.

Hans afløser i Nupark er allerede et kendt ansigt i huset og det lokale iværksættermiljø. Den nye mand på posten er 55-årige Allan Hedegaard. Han har tidligere været ansat som vækstkonsulent i Væksthus Midtjylland, inden han i 2015 kom til Nupark Innovation, hvor han stod for opbygningen og driften af et nyt iværksættermiljø i udviklingsparken, hvor han hjalp et stort antal nystartede virksomheder med at få luft under vingerne.

En af virksomhederne, Officefit.dk, blev så glade for Allan Hedegaards kompetencer, at han i 2016 blev ansat som en del af ledelsesteamet i virksomheden.

Dermed har den nye direktør lært den store udviklingspark at kende, både som en del af administrationen og som lejer i parken. En viden, som han håber at kunne drage stor fordel af i sit nye virke.

- Der er ingen tvivl om, at det er en fordel for mig, at jeg har haft min daglige gang i Nupark i nogle år. Jeg kender forholdene, både som ansat og som lejer. Jeg kender jo også allerede mine nye kolleger, så dette bliver lidt af et drømmejob, som jeg virkelig glæder mig til, siger Allan Hedegaard i en pressemeddelse.

Nupark er Nordvestjyllands største udviklingspark på 12.000 kvadratmeter. Husets iværksættere og etablerede virksomheder har cirka 350 medarbejdere fordelt på 100 større og mindre lejemål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Når rådhuset genåbner: Vil du ind - skal du bestille en tid

Annonce