Annonce
Holstebro

Direktør leder med lys og lygte efter hovedsponsor

Holstebro Håndbold mangler at få udfyldt den største sponsorplads på trøjerne. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Holstebro Håndbold har oplevet en god sponsoropbakning, men der bliver stadig ledt efter den hovedsponsor, som for alvor kan skabe økonomisk ro.
Annonce

Holstebro: Det er ikke altafgørende på nuværende tidspunkt, og det er heller ikke det letteste tidspunkt at finde en.

Derfor er der heller ikke paniktilstand på kontoret i Holstebro Håndbold, men de vil rigtig gerne have en hovedsponsor på plads.

- Vi må være ærlige og sige, at vi ikke er kommet nærmere en hovedsponsor de seneste uger. Vi leder stadig med lys og lygte, og vi har også nogle følere ude, men intet konkret endnu, siger Bjarne Jakobsen, som er direktør i Holstebro Håndbold.

Bjarne Jakobsen understreger, at det ikke er kritisk for klubben i den kommende sæson, hvis det ikke lykkes at finde en hovedsponsor.


Det kommer ikke bag på mig, fordi vi er en nystartet klub. Vi er også fuldt ud bevidste om, at det her ikke er de letteste tider at banke på hos virksomhederne,

Bjarne Jakobsen, direktør Holstebro Håndbold.


Det ændrer ikke på, at det ville være et vigtigt punkt at få krydset af listen.

- Det er noget, vi rigtig gerne vil have på plads, for det har en stor betydning især fremadrettet. Der er ingen tvivl om, at vi får brug for pengene,  siger Bjarne Jakobsen, som 1. juli havde officielt første dag med Holstebro Håndbold som en selvstændig klub på egne ben.

- Det er en stor dag for os. Det er en milepæl, og det er nu, at historien og drejebogen for alvor skal skabes. Det betyder også, at vi kan bruge pigernes hjælp til markedsføring, sponsorer og så videre, siger Bjarne Jakobsen.

Annonce

Ikke overrasket

Bjarne Jakobsen er ikke overrasket over, at holdet endnu ikke har kunne sætte navn på en hovedsponsor.

- Det kommer ikke bag på mig, fordi vi er en nystartet klub. Vi er også fuldt ud bevidste om, at det her ikke er de letteste tider at banke på hos virksomhederne, siger Bjarne Jakobsen.

Han kan godt forestille sig et scenarie, hvor klubben ikke har en hovedsponsor forud for den kommende sæson.

- Der er mange sponsorer, som allerede har bundet sig til længere aftaler med andre klubber som gælder næste sæson også. Det kan være, at det eksempelvis først falder ud til vores fordel efter næste sæson. Vi må vente på den rigtige, som har både muligheden, midlerne og lysten,  siger Bjarne Jakobsen.

Han fortæller, at der hele tiden er små skridt i den rigtige retning mod at opnå det nødvendige budget, og at der fortsat skal jagtes sponsorer henover sommeren.

Den 15. juli mødes holdet til den første træning under den nye konstellation, og det bliver første gang, hele holdet er samlet. Det er noget, som direktøren ser frem til, og så følger han også intenst med i udmeldingerne omkring, hvor mange tilskuere der må samles.

- Det bliver spændende at se, om vi kan få lov til at lave nogle arrangementer, som giver mening. Vi ved ikke, hvor mange tilskuere vi må have inde, og det er jo også afgørende i forhold til sponsorer, siger Bjarne Jakobsen.

Holstebro Håndbold har sin første ligakamp i slutningen af august på udebane mod Team Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Film. Selvfølgelig er det kultur

Annonce