Annonce
Sport

Dinas VM-brag er igen udsat: - Det ærgrer mig, men vi er ikke herrer over det

Hvis tingene går efter planen skal Dina Thorslund i kamp til september. Foto: Morten Stricker
Optakten har været særdeles lang for Dina Thorslund, og den er netop blevet lidt længere. På grund af coronavirus er hendes VM-kamp mod Gabriela Bouvier flyttet til september.
Annonce

Struer: Det er efterhånden tæt på at være et år siden, at Dina Thorslund senest var i kamp.

Siden dengang er det blevet til et brud med Sauerland, som ifølge Dina Thorslund-lejren var for passive med at finde en ny modstander. Verdensmesteren har derfor midlertidigt fået hjælp til promotor-delen af sin træner Thomas Madsen.

Her blev missionen om at få sat navn på en modstander fuldført i begyndelsen af marts, hvor det blev offentliggjort at hun skulle bokse mod uruguyanske Gabriela Bouvier den 5. maj på hjemmebanen i Struer. I coronavirussens spæde fase blev den kamp flyttet til 20. juni for at være på den sikre side, men nu har den selvsamme virus flyttet kampen til september.

- Vi har en dato, og den kommer vi snart til at melde ud, siger træner og promotor Thomas Madsen, som ikke lægger skjul på, at processen op til kampen har været en kilde til frustration, men at der ikke er grund til at bruge unødig energi på det.

- Det har været lidt lettere at acceptere den her gang, fordi det er nogle omstændigheder, som vi ikke er herrer over. Det her handler ikke om, at nogen ikke har kunne tage sig sammen, og selvom det ærgrer mig, så er der en del, som har det værre end os, siger Dina Thorslund.

De seneste måneder er gået med at skaffe opbakning i det lokale erhvervsliv til endnu en kamp på hjemmebane og ifølge Thomas Madsen kommer den støtte ikke til at ændre sig, selvom kampen bliver flyttet.

- Det er stadigvæk i Struer, og det er med de samme sponsorer. Kampens setup bliver bestemt ikke mindre, siger Thomas Madsen.

Jeg har lyst til at stå skarpt og jeg brænder for at komme i ringen, men jeg ved også, at der kan komme nye udmeldinger. Jeg tager det hele med et gran salt, indtil det for alvor er tæt på.

Dina Thorslund, om de mange udskydelser af hendes kommende VM-kamp.

Annonce

Alt kan ske

Dina Thorslund håber også på, at opbakningen fra det lokale erhvervsliv stadig er til stede, selvom krisen hærger.

Hun har efter eget udsagn haft en helt særlig gnist og lyst til at præstere siden sidste efterår, men hun er også indstillet på, at alt kan ske.

- Jeg har lyst til at stå skarpt og jeg brænder for at komme i ringen, men jeg ved også, at der kan komme nye udmeldinger. Jeg tager det hele med et gran salt, indtil det for alvor er tæt på, siger Dina Thorslund.

28-årige Gabriella Bouvier har vundet 15 kampe ud af 26 opgør i sin karriere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce