Annonce
Sport

Dina valgte at takke nej til vaccinen og fortryder ikke - heller ikke efter hun er blevet smittet

- Det der sådan set irriterer mig mest, det er timingen, fordi der kun er fem uger til min VM-kamp. Den kunne godt have været bedre, siger Dina Thorslund. Arkivfoto: Morten Stricker
Timingen er ikke den bedste med kun fem uger til VM-kampen mod Zulina Munoz, men ellers vil Dina Thorslund ikke beklage sig over at være blevet smittet med coronavirus. Og det har i hvert fald ikke fået bokseren til at fortryde, at hun selv har fravalgt at lade sig vaccinere.

Struer: Da historien om, at Dina Thorslund var blevet smittet med coronavirus onsdag eftermiddag, nåede flere medier, stillede mange sig selv det samme spørgsmål:

Hvorfor er en verdensmester i boksning med en stor kamp på vej, ikke vaccineret? Dina Thorslund forstår godt det spørgsmål og svarer gerne alle der stiller det.

- Det er et valg, jeg har truffet. Jeg stoler mere på mit eget immunforsvar end på en vaccine, der er udviklet på så kort tid mod en sygdom, som vi endnu ikke ved ret meget om, fortæller Dina Thorslund.

Annonce

Et valg, som hun på ingen måde har fortrudt her på bagkant, til trods for at hun nu sidder i isolation hjemme i privatboligen.

- Jeg har ikke noget imod, at mange vælger at blive vaccineret, det må folk helt selv bestemme. Men jeg stoler bare helt og aldeles på, at min krop nok skal kunne klare at blive smittet, og det er jeg tværtimod kun blevet bekræftet i, fordi jeg ikke - i hvert fald indtil videre - er særligt hårdt ramt, forklarer bokseren.

Timingen er værst

Hun sammenligner det selv med en mild influenza, lidt hovedpine, snottet og lidt mere træthed end normalt. Men ikke værre, end at hun til en hvis grad kan passe træningen hjemmefra.

- Det, der sådan set irriterer mig mest, det er timingen, fordi der kun er fem uger til min VM-kamp. Den kunne godt have været bedre, siger Dina Thorslund.

Hun kan løbe, cykle og træne både fysik og kondition hjemmefra, så formmæssigt burde sygdommen ikke sætte hende alvorligt tilbage - med det forbehold at den ikke begynder at udvikle sig i en dårligere retning.

Til gengæld er det en udfordring, at nogle af de planlagte sparringer med andre boksere, har måttet aflyses.

- Det er nok især sparringerne, som bliver slemme at undvære. Jeg kan skyggebokse lidt herhjemme, men i forhold til den tekniske træning er det ikke det samme som at sparre med et andet menneske, forklarer Dina Thorslund.

Annonce

Tror på kort forløb

De første symptomer på coronavirussen mærkede Dina Thorslund tirsdag, og står det til verdensmesteren, så kommer de ikke til at vare længe.

Hun føler sig allerede i bedring og tror derfor på et kortere sygdomsforløb.

- Ham, jeg lige er blevet smittet af, han var allerede frisk igen i går (onsdag, red.), så hvis jeg kan tage det som en rettesnor, så er jeg også frisk igen om et par dage, siger Dina Thorslund.

Andre ville nok blive stresset af sådan et benspænd midt i optakten til en stor kamp med VM-titler og mange penge på højkant. Men det ligger for det første ikke rigtig til Dina Thorslunds personlighed, og så er hun for det andet heller ikke uvant med lidt forhindringer på vejen.

- Der er næsten altid et eller andet. Faktisk har jeg flere gange været syg under forberedelserne til mine kampe, så det er ikke så nyt igen, fortæller Dina Thorslund.

VM-kampen mod mexicanske Zulina Munoz bokses lørdag 13. november i Sydbank Arena i Kolding og vises på TV2 Sport.

Jeg stoler mere på mit eget immunforsvar end på en vaccine, der er udviklet på så kort tid mod en sygdom, som vi endnu ikke ved ret meget om.

Dina Thorslund.
Annonce
Holstebro

Tag kandidattesten her

Erhverv

Hun kunne have stillet sig op i køen over folk, der brokker sig over vejarbejde og kaos - men det ville Else Marie ikke: Nu er hendes forretning vokset

Vestjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Torsdagens coronatal: Yderligere 1247 er smittet med corona

Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Står nederst på listen til kommunalvalget: - Min chance for at blive valgt? Den er lig nul

Erhverv For abonnenter

Butikker og kommune klar til fælles front: - Vi skal finde småjob til de sårbare og udsatte

Erhverv

Vindmøller og gas: Er Ausumgaard mere kraftværk end landbrug?

Holstebro For abonnenter

Marlene er som regel eneste kvinde i rummet: - Nogle gange lægger jeg først mærke til det i bilen på vej hjem

Holstebro

Hun råbte og skreg og blev anholdt

Sport For abonnenter

Karakterbogen: Andrea West skulle igen bære en umulig vægt

Sport

Mads uddelte tæsk og indløste en billet til VM

Struer

Arriva: - Vi forstår godt frustrationen

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Debat

Vi himler op om det uretfærdige i andre landes valgsystemer - men vort eget er slet ikke retfærdigt

Sport For abonnenter

Holstebro løb igen tør for ressourcer: - Man bliver træt af, at det skal være undskyldningen

Navne

Klavertalent på ni år: Det største var at spille for Sigurd Barrett - der blev jeg godt nok nervøs

Annonce