Annonce
Sport

Dina nærmer sig spektaktulær kamp: Det vil være min hårdeste modstander til dato

Meget tyder på, at Dina Thorslund snart skal tilbage i bokseringen igen. Foto: Morten Stricker
Dina Thorslund-lejren arbejder i øjeblikket på en kamp i Struer med hele to verdensmesterskaber på spil.

Struer: Hvis tingene flasker sig, så kan der være en stor kamp på vej til Struer i juni.

Dina Thorslund bekræfter, at der er fremskredne forhandlinger om en dobbelt VM-kamp til juni, hvor Struer-bokseren kan møde WBA-verdensmesteren Mayerlin Rivas fra Venezuela.

En kamp, hvor der dermed både er Thorslunds WBO-verdensmesterskab og WBA-verdensmesterskabet på spil. WBO og WBA som er to af de største og mest anerkendte bokseforbund, og det er en sjældenhed, at to VM-titler bliver bragt i spil på dansk jord. Det er ikke sket siden 2007.

- Det har hele tiden været mit mål at samle så mange titler som muligt. Der er ingen tvivl om, at Rivas vil være min hårdeste modstander til dato. Jeg vil ikke sige, at min træner er nervøs, men det er en hård modstander, og det skal det også være i kampe af den her kaliber, siger Dina Thorslund.

Annonce

Helst Struer

Thorslund slår i samme ombæring fast, at hun vil bokse kampen, ligegyldigt hvor den bliver placeret, men at det altid er fedest at bokse på hjemmebanen i Struer, som i øjeblikket er buddet på rammen om opgøret.

- Jeg har ikke noget imod at bokse på udebane, for jeg har også den her karriere for at få oplevelser. Når det så er sagt, så er det bare fedest at bokse på hjemmebane. På den måde kan jeg give noget tilbage til alle dem, der har støttet mig, forklarer Dina Thorslund.

Mayerlin Rivas er en erfaren bokser og verdensmester med 16 sejre heraf 10 som knockout. Hvis kampen bliver en realitet, bliver Rivas med stor sandsynlighed den sværeste opgave Thorslund har haft hidtil.

Forhandlingerne er angiveligt så langt fremme, at Rivas har accepteret at bokse kampen, men parterne mangler stadig at få de sidste økonomiske detaljer på plads.

Annonce

Anden vægtklasse

Det har samtidigt været på tale, at Dina Thorslund skulle gå en vægtklasse ned.

Her ville hun kunne bokse mod IBF-mesteren Maria Cecilia Roman i bantamvægt, og så ville et scenarie være at få det ledige WBO VM-bælte i den vægtklasse med i ligningen, så det også blev en dobbelt VM-kamp.

- Jeg vil egentligt helst selv beholde min nuværende vægt. Vægten er altid lidt en udfordring, men det kunne godt lade sig gøre, hvis det nåede dertil, selvom Rivas-kampen er min førsteprioritet, fortæller Dina Thorslund, som lader arrangørerne tage stilling til om en VM-kamp i juni er realistisk.

Senest 27-årige Dina Thorslund var i aktion var tilbage i september, hvor hun klart slog Nina Radovanovic.


Jeg vil ikke sige, at min træner er nervøs, men det er en hård modstander, og det skal det også være i kampe af den her kaliber.

Dina Thorslund.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Sound Hub Denmark indvier lydkunst

Holstebro

De stormer frem på uddannelser og erhvervslivet: Men hvorfor er der ikke flere kvinder, der vil stille op til kommunalvalget?

Annonce