Annonce
Sport

Dina-lejr havde en anden modstander i kikkerten, men forbundet sagde nej

Dina Thorslund lejren har arbejdet hurtigt efter bruddet med Team Sauerland, så hun allerede lørdag 16. maj kan sætte sit WBO VM-bælte på spil mod Gabriela Bouvier i Struer Energi Park. Foto: Johan Gadegaard
Hjemmepublikummet i Struer Energi Park kan ifølge træner og manager Thomas Madsen se frem til en kamp mellem to boksere, der ved hvad det handler om, når Dina Thorslund den 16. maj skal forsvare sin VM-titel hos WBO mod den tidligere IBF-verdensmester Gabriela Bouvier fra Uruguay.
Annonce

Struer: Når billetsalget til Dina Thorslunds næste VM-kamp åbner mandag, er der ifølge manager og boksetræner Thomas Madsen ikke grund til at tøve med at sikre sig en billet.

For der venter det loyale hjemmepublikum i Struer Energi Park en god kamp på et højt, bokseteknisk niveau. Dina Thorslunds kommende modstander, 28-årige Gabriela Bouvier fra Uruguay, er nemlig tidligere IBF-verdensmester i superfluevægt, og derfor er det ikke bare et tilfældigt slagtekvæg, der bliver hentet ind i bokseringen.

- Hun er en rutineret modstander, som kommer med masser af erfaring, hendes alder til trods, og allerede har bevist at hun kan stå distancen. Så publikum får en god kamp mellem to rutinerede boksere, som ved hvad det handler om på højeste niveau, forklarer Thomas Madsen.

Udover hovedkampen med Dina Thorslund vil publikum lørdag den 16. maj kunne opleve en stribe andre kampe med både professionelle og amatørboksere, som man kender det fra de tidligere stævner i Struer.

Annonce

Ikke førstevalg

Da Dina Thorslund og Thomas Madsen for nylig brød med promotoren Sauerland og kunne tage arbejdshandskerne på og begynde at arrangerer deres eget boksestævne, var en kamp mod Gabriela Bouvier ikke plan a.

- Vi vidste, at vi hurtigt skulle have fundet en modstander og sat en kamp op, så Dina igen kunne komme i ringen og forsvare sit VM-bælte. I første omgang arbejdede vi på en anden modstander, som lå lidt højere oppe på ranglisterne, men der sagde forbundet nej. I stedet fik vi så lavet en aftale med Bouvier, som også bliver en rigtig god modstander, fortæller Thomas Madsen.

Efter mange måneders venten og uvished, er der derfor pludselig kun tre måneder, til Dina skal stå topklar i bokseringen. Træneren er dog ikke bekymret for, at verdensmesteren fra Struer ikke når at finde topformen.

- Dina er heldigvis allerede godt i gang, så det skulle ikke blive noget problem. Hun bliver helt klar til kampen, siger Thomas Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Åbningen af Klimatorium udskudt

Holstebro

Værktøjstyven kom på knallert

Annonce