Annonce
Sport

Dina gør klar til kamp: - Jeg har meget mere overskud den her gang

Dina Thorslund tæsker løs på boksepuden i træningscentret under skarpt opsyn af træner Thomas Madsen. Foto: Johan Gadegaard
Dina Thorslund er i gang med forberedelserne til sin VM-kamp mod australske April Adams. Forberedelserne er en del anderledes end sidste gang, hvor der både var husrenovering og eksamensskrivning at tænke på.

Struer: To gange om dagen seks gange om ugen.

Sådan er Dina Thorslunds træningsprogram i øjeblikket. Der er en lille måned til, at hun møder April Adams i Horsens i en kamp, hvor Thorslund skal forsøge at forsvare sit VM-bælte.

Tilbage i januar slog hun tyske Alesia Graf i Struer. I en kamp hvor blodet flød, fik hun kæmpet sig til sejren. En lettelse for Struer-bokseren som havde haft en meget hård optakt til kampen, hvor hun udover den massive træningsmængde også lige skulle holde styr på husrenovering, eksamensskrivning og de sædvanlige pligter.

- Jeg ville ikke kunne køre det samme forløb, som jeg havde sidste gang. Jeg følte, at jeg sådan set bare lige hang i, og at der ikke var det store overskud til den hårde træning, siger Dina Thorslund.

For selvom selve træningsprogrammet er nogenlunde det samme, som det var sidste gang, så er der en stor forskel denne gang. Huset er ved at være færdigrenoveret og eksamen er veloverstået, og det kan mærkes i den daglige træning.

- Jeg har meget mere tid og overskud den her gang. Lysten er større. Jeg kan bedre nyde træningen, og jeg kan sagtens mærke, at jeg er mere ovenpå i forhold til sidste kamp, siger Dina Thorslund.

Jeg har meget mere tid og overskud den her gang. Lysten er større. Jeg kan bedre nyde træningen, og jeg kan sagtens mærke, at jeg er mere ovenpå den her gang.

Dina Thorslund, bokser

Væk fra Struer

Dina Thorslund har været vant til at bokse på hjemmebanen i Struer.

Hallen har været velbesøgt, når hun har bokset, og der har været en masse velkendte ansigter til at drive hende frem. Det hele er en anelse mere ubekendt i Horsens.

Forberedelserne, optakten og opladningen til kampen bliver den samme, men Struer-bokseren vil ikke afvise, at det bliver anderledes under kampen.

- Jeg ved ikke, hvad der kommer til at møde mig. Der kan være 200 feststemte mennesker eller 2000, som ikke rigtigt siger noget. Det kommer, om jeg vil det eller ej, til at have en effekt på oplevelsen og kampen, siger Dina Thorslund, som især tror, at tilskuernes opbakning kan blive en faktor, hvis hun kommer i modvind i opgøret.

Annonce

Uvished

Om kampen skulle bokses i Struer, Horsens eller Sydney ændrer dog ikke på, at Dina Thorslund glæder sig rigtigt meget til at komme i gang med kampen.

For de værste perioder som bokser er sådan set dem, som kommer mellem kampene, og hvor uvishederne begynder at melde sig.

- Først tror man, at man skal møde den ene, men er så det pludselig den anden. Når man så finder ud af, hvem man skal møde, så går der lang tid, før man ved, hvor man skal bokse, siger Dina Thorslund.

Det ligger dog fast, at Dina Thorslund den 22. juni om aftenen går ind i ringen mod April Adams for at tage sin 14. sejr i træk og i øvrigt sin 14. sejr i karrieren. Den samme statistik kan April Adams ikke helt prale af. Hun har vundet 11 ud af 13 mulige, men det gør bestemt ikke opgaven nem.

- Det er aldrig let på det her niveau. Jeg har haft en del modstandere nu, som kommer med alt, hvad de har, og det kommer hende her også til. Jeg føler dog, at jeg er forberedt godt, og jeg føler mig også selvsikker, siger Dina Thorslund.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se videoen: Alle EM-hold sender hilsen til Christian Eriksen

Annonce