Annoncørbetalt indhold

Din have skal også være skøn i efteråret

Dette er sponsoreret indhold

Sommeren er langsomt begyndt at forsvinde fra det danske land, og det betyder, at efteråret tager over. Dette betyder som regel koldere temperaturer, og at bladene falder af træerne. Selvom dette er tilfældet, er der ingen grund til at lade haven forfalde. Der er så mange skønne ting at nyde ved efteråret, og derfor er det bare med at holde liv i haven lidt endnu. Find inspiration her i artiklen til, hvordan du holder din have skøn efteråret igennem.

Hold facaden pæn og ren

Først og fremmest er det vigtigt, at du holder det pænt udenfor. Jo pænere det er, jo mere har du lyst til at bruge det. Sørg for at slå græsset og holde fliserne fri for alger, mos og lignende. Hvis du ikke gider at klare den selv, eller ikke ved, hvordan du griber opgaven an, er det bare med at kontakte professionelle inden for området. En pris på fliserens er sjældent urimelig høj, og det er derfor værd at investere i, hvis du vil holde haven pæn i efteråret.

Plant efterårsplanter

Noget andet du kan gøre er at plante planter, der giver glæde i efteråret. Nogle af de planter du kan plante, er sådan noget som æbletræer eller græskar. Dette er begge planter, der giver frugt i efteråret. Det er dog ikke de eneste. Så det er bare med at tage en tur ned i havecentret og høre dem ad. Det er altid hyggeligt at kunne finde ting i haven, som du kan bruge til dit næste måltid. Græskarene kan også bruges til halloween, når der skal skæres græskarhoveder med familien.

Hold liv i terrassen

Sidst men ikke mindst skal du sørge for at holde liv i terrassen. Dette gør du bedst ved at holde dine havemøbler ude så lang tid som muligt. Lader du dem stå ude i løbet af efteråret, er der også en god chance for, at du benytter dem. Hvis du vil være sikker på, at du benytter dem, så efterårssikre dem. Det vil sige, at du placerer ekstra lanterner og stearinlys udenfor, anskaffer en terrassevarmer og har et stort lager af puder og tæpper. Dette er alt sammen ting, der kan gøre chancen for, at du drikker din morgenkaffe eller aftente på terrassen. Bliv endelig også ved med at bruge grillen efteråret igennem. Grill smager lige godt i efteråret som sommeren.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.