Annonce
Struer

Digital yoga med Betiina er et hit

Yogainstruktør Betiina Larsen har fået flot respons på digitale sessioner på nettet. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Yogainstruktør Betiina Larsen overvandt en grænse - og nu følges hendes digitale yogasessioner fra Struer flittigt på nettet
Annonce

Struer: - Jeg er virkelig blevet overrasket over, hvor mange der kigger med derude. Det er helt vildt.

Sådan siger fysioterapeut og yogainstruktør Betiina Larsen fra Struer om de sessioner, hun fra i søndags har lagt ud på sin Facebookside.

De positive reaktioner har været mange - også langt flere end Betiina havde forestillet sig.

- Det var virkelig grænseoverskridende for mig at lave den første session, fordi det var så svært at forestille sig, hvordan en session uden fysiske deltagere og kommunikationen med dem ville føles. Men tilbagemeldingerne og kommentarerne har efterfølgende været virkelig positive. Jeg kunne samtidig se, at 78 deltagere fulgte hele sessionen live fra start til slut. Det har givet mig blod på tanden, og jeg har derfor besluttet at lave flere sessioner, siger Betiina Larsen.

Annonce

Sat i system

Hun har lukket sin klinik foreløbig frem til 14. april på grund af coronaudbruddet, og uploadingen af de digitale yogasessioner bliver nu systematiseret.

- Jeg satser på at lave sessioner søndage klokken 10.15 og tirsdage klokken 9.15. De kan enten følges live eller på et senere tidspunkt, når det passer ind i folks dagligdag, siger Betiina Larsen.

En af de kommende sessioner vil være en ren session i meditation midt i en tid, hvor flere godt kan have brug for at få pulsen ned og hovedet tømt.

Betiina Larsens første session er i skrivende stund set flere end 4000 gange.

Sessionerne kan ses på yogainstruktørens Facebookside og snart også på hendes hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Syv ting skal fikses, før Holstebro Idrætspark er klar til divisionsfodbold: Formand håber, det giver anledning til at fikse endnu flere

Navne

Dødsfald: den kunstglade frisør

Annonce