x
Annonce
Struer

Digital yoga med Betiina er et hit

Yogainstruktør Betiina Larsen har fået flot respons på digitale sessioner på nettet. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Yogainstruktør Betiina Larsen overvandt en grænse - og nu følges hendes digitale yogasessioner fra Struer flittigt på nettet

Struer: - Jeg er virkelig blevet overrasket over, hvor mange der kigger med derude. Det er helt vildt.

Sådan siger fysioterapeut og yogainstruktør Betiina Larsen fra Struer om de sessioner, hun fra i søndags har lagt ud på sin Facebookside.

De positive reaktioner har været mange - også langt flere end Betiina havde forestillet sig.

- Det var virkelig grænseoverskridende for mig at lave den første session, fordi det var så svært at forestille sig, hvordan en session uden fysiske deltagere og kommunikationen med dem ville føles. Men tilbagemeldingerne og kommentarerne har efterfølgende været virkelig positive. Jeg kunne samtidig se, at 78 deltagere fulgte hele sessionen live fra start til slut. Det har givet mig blod på tanden, og jeg har derfor besluttet at lave flere sessioner, siger Betiina Larsen.

Annonce

Sat i system

Hun har lukket sin klinik foreløbig frem til 14. april på grund af coronaudbruddet, og uploadingen af de digitale yogasessioner bliver nu systematiseret.

- Jeg satser på at lave sessioner søndage klokken 10.15 og tirsdage klokken 9.15. De kan enten følges live eller på et senere tidspunkt, når det passer ind i folks dagligdag, siger Betiina Larsen.

En af de kommende sessioner vil være en ren session i meditation midt i en tid, hvor flere godt kan have brug for at få pulsen ned og hovedet tømt.

Betiina Larsens første session er i skrivende stund set flere end 4000 gange.

Sessionerne kan ses på yogainstruktørens Facebookside og snart også på hendes hjemmeside.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Lad os nu høre om vejen ud

En af corona-krisens store frustrationer for mange er usikkerheden om, hvor lang tid denne alternative virkelighed kommer til at herske. Prisen for at begrænse belastningen på sundhedsområdet er enorm. Erhvervslivet er lammet, mange virksomheder risikerer at lukke - også selv om skatteborgernes store pengekasse er åbnet på vid gab med diverse støtteordninger. Uanset hvor mange skattekroner, Folketinget besluttet at sende ud til de ramte brancher, kommer nedlukningen til at koste arbejdspladser. Den kommer til at ødelægge grundlaget for et utal af virksomheder. Økonomien bliver påvirket langt frem i tiden. For at kunne håndtere de barske realiteter, har vi behov for at kende planerne for, hvordan landet igen kan åbnes. Vi har behov for at vide, hvad myndighederne forestiller sig muligt - og hvornår. Ingen forlanger, at Mette Frederiksen, Nikolai Wammen eller Søren Brostrøm skal kunne svare på, hvornår smittefaren er drevet over, men vi må kunne få svar på, hvilke planer der er for rækkefølgen af genetableringen af samfundet. De fleste kan nok forestille sig, at rejsebranchen og teater- og koncertarrangører vil være ramt af begrænsninger længere ind i fremtiden end frisørerne. Eller genbrugspladserne. Eller skolerne. Indtil nu har Danmark ageret trofast og fulgt retningslinjerne. Men hvis vi skal blive ved med at have tillid til myndighederne, må vi sammen kunne se en vej ud af det hele. Ingen tror på en snarlig vaccine eller kur, hvorfor vi må forvente begrænsninger eller risici i en periode, der strækker sig noget længere end til den 13. april, som lige nu er den eneste kendte dato i planerne. Det gik fint med at vise os forskellige scenarier for, hvad der ville ske, hvis vi ikke lukkede landet. Med pædagogiske plancher og grafer, blev vi alle overbevist om nødvendigheden. Vis os nu de forskellige scenarier for, hvordan vi igen får landet på fode. Også selv om de er skræmmende. Vi kan tåle det meste, men hemmeligheder og uvished hører ingen steder hjemme.

Annonce