Vestjylland

DGI Vestjylland giver 60.000 kroner for en god idé

DGI Vestjylland er villig til at betale for ideer, der kan aktivere de 16 til 29 årige. Foto: Bent Nielsen
En pose penge på 60.000 kr. slippes fri af DGI Vestjylland. Pengene er øremærket gode idéer, der skal få flere 16-29-årige i bevægelse.

Vestjylland: Frem til 15. juni kan man søge penge i en pulje kaldet "Slip pengene fri". Det kræver bare, at man har én eller flere idéer til, hvordan unge mellem 16 og 29 år kan blive mere aktive. Pengene er i overskud fra projektet Happy Moves, som sluttede i efteråret 2018. Happy Moves var et fireårigt samarbejde mellem DGI og Coca-Cola med fokus på at aktivere flere 16-29-årige igennem forskellige gadeidrætter, herunder parkour, street basket, street dance og longboard.

DGI Vestjyllands krav til de gode idéer er, at de skal omhandle aktiviteter i Holstebro, Struer, Lemvig og/eller Ringkøbing-Skjern kommuner. Pengene skal ikke blot bruges på et enkeltstående event, men kravet er, at der skal afholdes minimum fire til seks aktiviteter, som gerne må munde ud i et afsluttende event.

15.000 kroner pr idé

- Vi ønsker at give pengene til formål, der kan få flere unge i bevægelse. Denne pulje er oplagt, hvis du brænder for at aktivere målgruppen, siger foreningskonsulent hos DGI Vestjylland, Ole Schmidt, i en pressemeddelelse.

Målgruppen er de 16-29 årige, og DGI Vestjylland belønner de fire bedste ideer med op til 15.000 kr. pr. idé. Det er ikke et krav, at aktiviteterne skal foregå i en forening.

Puljen kan søges til 15. juni til aktiviteter og indsatser i 2019. Ansøgninger behandles løbende og eventuelle bevillinger udbetales snarest muligt.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

DNA-test fastslår: Det var en ulv som dræbte stor kvie ved Råsted

Ulfborg/Vemb

Medlemmerne flygtede efter sag om grusvej: Nu ser det lysere ud for MC-klubben

Fodbold For abonnenter

Sådan skal HB forlænge det forrygende forår

Struer For abonnenter

Der stod danger på GPS'en: - Der var en reel risiko for at blive slået ihjel, hvis man røg ud over

Struer

Klar til første spadestik til kunstgræsbane

Holstebro

Brugs udsat for røveri: Blev truet med 'pistol'

Holstebro For abonnenter

Kæmpevarehus har nye store byggeplaner i Holstebro

112

Brød ind i friluftsbadet og stak af med pengene

Annonce