Holstebro

DGI og Holstebro Kommunes familiekoncept ruller videre - ti nye familier søges

DGI og Holstebro Kommunes Familie-Fælleskab-Fritids-projekt er blevet rigtig godt modtaget af deltagerne. Den 10. september håber man at indlede et nyt forløb med ti familier. Foto: Jens Hasse
Syv idrætsuvante børnefamilier i Vinderup fik i foråret motion, sund kost og nye bekendtskaber ind i deres hverdag. Nu fortsætter projektet Familie-Fællesskab-Fritid i Ulfborg.

Holstebro: Projekt Familie-Fællesskab-Fritid, som Holstebro Kommune og DGI Vestjylland med støtte fra Sundhedsstyrelsen står bag, henvender sig især til idrætsuvante familier, der ikke har netværk og sociale relationer via foreningslivet.

Familien Stabel var en af familierne i Vinderup, og far Jens fortæller.

- Dette projekt har hele pakken, og det har været helt fantastisk for os. Vi kan tage direkte fra arbejde til dette forløb, som indeholder både motion og aftensmad. Vi glæder os hver gang, vi skal afsted, og vi går derfra med et smil hver gang, siger Jens Stabel i en pressemeddelelse fra DGI.

Jens og resten af familien var i foråret en del af et 18-ugers forløb i Vinderup, og til september er det familier i Ulfborgs tur til at blive hjulpet godt på vej.

Ti nye familier

Tirsdag den 10. september er man klar til at tage imod ti nye familier på Vestjydsk Fritidscenter i Ulfborg, hvor familierne skal mødes hver tirsdag. Derfor søger Holstebro Kommune og DGI Vestjylland nu efter ti familier, der kunne tænke sig at være med i projektet.

Forløbet kører frem til den 28. januar, og familierne deltager helt gratis i projektet.

Baggrunden for projektet Familie-Fællesskab-Fritid er Holstebro Kommunes status som visionskommune i samarbejde med DGI og DIF. Formålet er at få flere til at bevæge sig samt understøtte foreningslivet i at skabe gode rammer for bevægelse. Familie-Fællesskab-Fritid er støttet af Sundhedsstyrelsen, og der er derfor fokus på anbefalinger fra netop Sundhedsstyrelsen.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Førertrøjen trak det største bifald til etapestart i PostNord Danmark Rundt

Kultur

Struer har fået et nyt lydkunstværk, og en festival er i gang

Leder For abonnenter

Den bovlamme opposition

Struer

Tom børnehaveklasse bygget om til specialtilbud

Erhverv

Anders og Sebastian har byttet pucken ud med god kaffe

Vinderup

Ejsingholm får lov at beholde sommerhuse

Erhverv For abonnenter

63-årig kaster sig ud i livet som selvstændig: - Det er slet ikke nu, jeg skal stå stille

Kultur

Struer har en festival uden sidestykke: 'Lydens By' inviterer kunstnere fra hele verden

Holstebro

Nyt butiksområde er på kant med andre virksomheder

Annonce