Annonce
Holstebro

Særlige restriktioner i vente: Ingen officiel udmelding endnu

Der venter særlige restriktioner for Holstebro og Ringkøbing-Skjern kommuner. De er bare ikke officielt meldt ud endnu. Genrefoto: Morten Pedersen
Annonce

Holstebro: Borgmester H.C. Østerby (S) havde håbet på en tidlig udmelding mandag, men må indtil videre væbne sig med tålmodighed ligesom alle andre.

Det vides endnu ikke, hvornår de særlige restriktioner for Holstebro Kommune meldes ud.

- Jeg har lige forhørt mig hos forvaltningen, men her har man endnu ikke hørt noget. Jeg havde håbet, at der ville komme en tidlig udmelding. Den vil komme i løbet af dagen, og jeg formoder, at det vil ske i løbet af formiddagen, siger H.C. Østerby.

I mails, Dagbladet kunne fortælle om i fredags, varslede sundhedsminister Magnus Heunicke (S) om, at "tiltagene vil primært være en øget testindsats, sekventering, smittesporing mv.".

Borgmestrene i de to berørte kommuner, Holstebro og Ringkøbing-Skjern, fik besked fredag eftermiddag, og her blev det også skrevet, at "det er besluttet først at melde tiltagene ud mandag."

Annonce

Lang ventetid

Selvom de særlige restriktioner for Holstebro og Ringkøbing-Skjern kommuner tidligt mandag endnu ikke var meldt officielt ud, tydede det på, at folk lader sig teste i stor stil.

De forsøger i hvert fald.

På den side, hvor danskerne kan bestille tid til en test, coronaproever.dk, var ventetiden, da det så værst ud, mandag formiddag på over en time - med over 9000 personer foran én i kø. Kort før avisens deadline, omkring klokken 10, lød ventetiden på cirka 20 minutter.

Og når man så kommer ind og skal booke en tid, møder man ny ventetid.

Mandag morgen - endnu inden der var ventetid på at logge ind - lå de tidligste tider i Holstebro til torsdag eftermiddag. Dem var der kun ganske få af, så ventetiden er nu efter alt at dømme væsentligt forlænget.

Klokken 09.28 skrev coronaproever.dk: "Der er i øjeblikket ventetid. Det skyldes, at der lige nu er mange, der ønsker at besøge siden. Vi beklager."

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Ti har søgt skoleleder-stilling

Annonce