Annonce
Struer

Det var pivsjovt - og nu skal den bare være Danmarks største

Formanden for foreningen bag Struer FunPark, Michael Ager Jensen, glæder sig over et tilsagn fra Struer Kommune om støtte til en udvidelse af banen, som blev lagt ud til fri leg i havnebassinet i Struer i 2020. Privatfoto
Struer Fun Park har store planer om en udvidelse. Ambitionen er, at banen ikke bare skal være stor, den skal være Danmarks største

Struer: Foreningen bag Struer FunPark lægger an til en større udvidelse af banen, der blev lagt ud til fri leg i havnebassinet i 2020.

- Vi må erkende, at det ikke så ud af så meget, når man så det lidt på afstand, siger formanden for Struer Fun Park, Michael Ager Jensen.

- Men kom man derud, var det bare pivsjovt. Da vi skulle teste banen, blev vi derude i tre timer, og vi kunne jo se, hvordan de stod ovre ved Restaurant Ved Værftet og tænkte, at vi var helt tossede. Det var fedt, fortæller han.

Annonce

Næsten som dengang han fik idéen sammen med nogle kammerater under en tur til Kroatien.

41 år gammel tumlede han sig som en hvalp på 15 på noget, der minder om det flydende legeland, han nu har været med til at få etableret på havnen i Struer.

- Det var bare for sjovt til, at vi kunne lade være. Nu vi ikke kunne komme ud på grund af rejserestriktioner og alt det der, så måtte vi simpelthen have noget lignende i Struer, fortæller han.

Rykker tættere på land

Som sommeren skred frem, var han også godt tilfreds med opbakningen.

Så nu skal der ske ting og sager: Banen skal ikke bare være stor, den skal være Danmarks største.


Det var bare for sjovt til, at vi kunne lade være.

Michael Ager Jensen, formand, Struer FunPark


Sådan lyder oplægget i en ansøgning om støtte til projektet fra Struer Kommune, og i kultur- og fritidsudvalget er der opbakning til at få planerne realiseret.

Alt i alt har Struer FunPark et budget på 563.250 kroner til alle elementer i en ny og større bane, hvor der gerne skulle være mulighed for at boltre sig til sommer.

- Vi rykker den også lidt tættere på land. Dette er i hvert fald planen, forklarer Michael Ager Jensen. Han kan glæde sig over, at kultur- og fritidsudvalget i Struer Kommune lægger op til en kommunal medfinansiering af projektet med et bidrag på 250.000 kroner.

- Vi vil dække 44 procent af udgifterne, fortæller udvalgsformanden, Lars Møller Pedersen (S).

Nu er det så op til bestyrelsen i foreningen Struer FunPark at få de resterende penge til projektet hjem fra både fonde og sponsorer.

- Vi har sendt de første ansøgninger, fortæller Michael Ager Jensen med en forventning om at kunne være klar med en udvidet udgave af Struer FunPark til sommer.

Annonce
Holstebro

Burgerbygning, fodboldgolf, hæng på lygtepælene og hav et stort klistermærke af dig selv på din bil: Det kan godt være lidt skræmmende

Danmark

Lørdagens coronatal: Antal indlagte når højeste niveau i en måned

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

19 ud af 20 ledige anmeldt til a-kasse for ikke at stå til rådighed - men det førte aldrig til en sanktion: Se her, hvad nogle af grundene kunne være

Erhverv For abonnenter

Det er Nordeuropas største solcellepark, men hvor meget fylder den præcist: Som 888.000 skriveborde? Som en bagatel? Som en forringelse af livskvaliteten?

Kultur

Anbefaling: Fem forrygende serier til sofa og regnvejr

Danmark For abonnenter

Kendisser på stemmesedlen har en fordel, men ingen nem genvej til valg

Sport

Tidligere landsholdskeeper tager over som målmandstræner i TTH

Sport For abonnenter

HB-midt godkender det ene point mod Vejgaard: - Af erfaring ved jeg, at det er et svært sted at vinde

Kultur

Hør om biologien bag sundhed og trivsel

Kultur For abonnenter

Verdens måske største af sin slags: Familien Kristensens samling fylder nu 600 kvadratmeter

Sport

Michael Laudrup løber med hæderen: Kåret som det største danske sportsnavn i 125 år

Navne

Stort skulderklap til lokal kok: - Tårerne var lige ved at komme, men jeg holdt dem heldigvis tilbage

Leder For abonnenter

Højere afgift på dieselolien er det rene talmagi- det sænker ikke CO2-udledningen

Holstebro For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Nordvestjylland

Annonce