Annonce
Struer

Det trofaste stampublikum i risikogruppen

Salen er som regel fyldt, når Gimsing Sognehøjskole arrangerer foredrag. Så for at beskytte både tilhørerne og de frivillige hjælpere, har bestyrelsen nu besluttet at udskyde alle efterårets foredrag til samme tid 2021. Privatfoto
Annonce

Struer: Gimsing Sognehøjskole udsætter alle de planlagte arrangementer og foredrag i efteråret til 2021.

Det eneste arrangement, der bliver gennemført, er en sogneaften 1. oktober i et samarbejde med menighedsrådet ved Gimsing Kirke.

Udsættelsen af alle de øvrige arrangementer sker i lyset af Covid-19 situationen.

Dels på gund af en usikkerhed omkring vilkårene for at kunne gennemføre, hvad der har været planlagt af foredag.

Men også for at tage hensyn til de mange deltagere og de mange frivillige hjælpere, der møder op til sognehøjskolens foredrag.

De fleste er 70+, og sognehøjskolens bestyrelser har derfor valgt at beskytte dem ved at aflyse - eller rettere udsætte de planlagte foredrag.

Sognehøjskolen er derfor i gang med at kontakte alle foredragsholderne, så der kan laves nye aftale på nogenlunde samme datoer i efteråret 2021.

Samtidig følger bestyrelsen udviklingen og herunder især myndighedernes regler og vejledninger for foredragsvirksomhed.

Så bliver det muligt, vil Gimsing Sognehøjskole tilbyde ad hoc foredrag i løbet af efteråret. Måske under lidt andre former end de sædvanlige formiddagsforedrag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Tea er ny i ligatruppen: - Det har været ti tusind gange federe, end jeg regnede med, og jeg havde altså høje forventninger

Annonce