Annonce
Struer

- Det summede af liv i hele byen

Struer Racing Festival er for alle aldre og alle biltyper. Fotos: Morten Stricker
Annonce

Struer: Som det var tilfældet hos den nye Dansk Elbil Festival, var der også ganske godt gang i den hos den mere rutinerede Struer Racing Festival, der for fjerde gang blev afholdt her i weekenden.

- Der var mange mennesker fordelt godt over hele dagen, og det fungerede rigtig godt, siger den lokale arrangør og racerkører, Morten Dons, som kan se flere fordele ved at holde racingfestivalen samtidig med et andet event.

- Jeg synes, det har været med til at løfte hele arrangementet. De tilbagemeldinger jeg har fået, har i hvert fald været, at det summede af liv i hele byen - både i gågaden, på Værftet og hos os, siger han.

Det er sjov at køre stærk.
Annonce

Lokale støtter lokalt

Morten Dons er derfor bestemt ikke afvisende over for igen engang at holde Struer Racing Festival sammen med en partnerfestival.

- Ambitionen er jo, at det skal være større, og der er da også allerede nogle lokale, som har budt ind med, at de gerne vil være med til at løfte det her til det næste niveau, så nu må vi se, hvordan det kan strikkes sammen, siger han.

De lokale racerkørere Mikkel O. Pedersen og Morten Dons har begge valgt, at en del af de penge, de lørdag fik kørt ind på deres highspeed-ture skal gå til to lokale institutioner.

Mikkel O. Pedersen har valgt Broen i Struer og Morten Dons ungdomsskolen i Struer, hvor han selv har gået.

- De har et hold med "benzin i blodet", hvor jeg selv brugte en del tid, da jeg var i den alder. Det er et hold, hvor de kører gokart, så her var en mulighed for mig til at give lidt igen, siger Morten Dons.

Uden mad og drikke dur helten ikke.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Annonce