Annonce
Erhverv

Det største ønske fik businessparken ikke opfyldt, men...

BusinessPark Struer kan nu komme i gang med at opdatere blandt andet mødefaciliteterne. Arkivfoto: Johan Gadegaard
De lokale politikere fandt ikke plads i budgettet til et lån på tre millioner kroner til BusinessPark Struer, men lader dog alligevel en dør stå på klem over for ideen.
Annonce

Struer: Blandt de mange emner, der skulle tages stilling til ved dette års forhandlinger om det kommunale budget i Struer, var en ny strategi- og handlingsplan for de kommende år fra BusinessPark Struer.

- Hvis vi skal udvikle os mere og gøre en kraftig indsats i forhold til den iværksætterpolitik, man vil fra kommunens side, og være attraktive i forhold til at tiltrække iværksættere og virksomheder - også med henblik på bosætning - så er vi nødt til at gøre noget nu, lød det i midten af september fra Søren Johansen, der er direktør i BusinessPark Struer.

Strategi- og handlingsplanen handler om at kunne ruste sig til den fremtid, Søren Johansen ser foran sig i de kommende fem til ti år.

I aftaleteksten til budgetaftalen i Struer Kommune, som blev præsenteret i fredags, står, at byrådet ønsker at styrke erhvervsområdet med 600.000 kroner samt et lån på 400.000 kroner til iværksætterindsatsen i BusinessPark Struer.

Det sker som en anerkendelse af den ambition, businessparken har om et fremtidssikret og konkurrencedygtigt iværksættermiljø, fremgår det videre.

Vi lavede en aftale om, at vi ikke for nuværende kunne finde de tre millioner kroner, men at der skal laves en nærmere analyse af det.

John Christoffersen (S), viceborgmester, Struer

Annonce

Analyse på vej

Kigger man dybere i tallene, kan man se, at de 600.000 kroner er til en digital transformation og skabelse af et samspilsmiljø, mens lånet på de 400.000 kroner er til en opdatering af møde- og konferencefaciliteter.

Derudover havde BusinessPark Struer afleveret et ønske om et lån på tre millioner kroner til et nyt, fremtidssikret og konkurrencedygtigt iværksættermiljø, som der står i sammenhæng med tallene i budgetaftalen.

- Vi lavede en aftale om, at vi ikke for nuværende kunne finde de tre millioner kroner, men at der skal laves en nærmere analyse af det, fortæller viceborgmester John Christoffersen (S), der har plads i økonomi-, erhvervs- og bosætningsudvalget.

- Det betyder, at vi her i det næste stykke tid skal have en analyse af de ting, de vil for de tre millioner kroner, så det her er ikke ensbetydende med, at der nu er lukket helt ned for det her. Det kommer an på, hvad vi kommer frem til, uddyber John Christoffersen.

Annonce
Annonce
Holstebro

Skal vi forbyde spillereklamer?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Annonce