Annonce
Ulfborg/Vemb

Det skrider fremad med lagerhotellet

Efter et par måneder er der så småt kommet gang i lagerhotellet i de gamle Fakta-bygninger i Ulfborg. Arkivfoto: Jan Briks
Der så småt begyndt at snige et forsigtigt overskud ind i det lagerhotel, som André Knudsen har lavet i de gamle Fakta-lokaler i Ulfborg.

Ulfborg/Vemb: Det var med tanke på at lave vaskehal på grunden, da brugsuddeler i Dagli'Brugsen i Vemb, André Knudsen, sidste år købte de nedlagte Fakta-bygninger i Ulfborg.

Og planen lever stadig i bedste velgående. Byggetilladelsen er sendt ind og udbudsmaterialet er lige på trapperne - og så får Ulfborg forhåbentligt en ny vaskehal inden sommer. Men indtil da har spørgsmålet krænget sig på om, hvad man mon skulle bruge de gamle bygninger til. Svaret blev et lagerhotel.

Og nu - få måneder efter, at Dagli'Boxen åbnede, er der blevet udvidet:

- Jeg havde 260 kvadratmeter, som hurtigt blev lejet ud, så jeg måtte bygge seks nye bokse, siger André Knudsen, der nu har indtjening nok til at lande et beskedent overskud fra lagerhotellet.

I alt rummer bygningen 1200 kvadratmeter. Heraf er 350 kvadratmeter på nuværende tidspunkt lavet til lagerhotel.

- Men jeg håber at få lidt flere ind, så det hænger bedre sammen, siger han.

Annonce

Fra ølbrygning til legetøjslager

Kundekredsen er bred - og det er meget forskelligt, hvad der ønskes opbevaret.

I rummene står alt lige fra legetøj til svejseapparater til opbevaring i forbindelse med flytning.

- Der er endda én, som har noget ølbrygning i et af rummene. Han har så fået et rum med udluftning, så det kan stå derinde og gærde, fortæller André Knudsen, der tror, at det nok skal lykkes at leje de sidste rum ud.

- Der er i hvert fald forespørgsler nok, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Lyden af image-tab

Mens Struer Kommune forsøger at markedsføre sig som Lydens By, er det lige nu lyden af den ene dårlige historie efter den anden, som rammer byen og ikke mindst dens borgere. I januar var det den tidligere kommunaldirektør Mads Gammelmark, der kom i søgelyset, da det kom frem, at han havde brugt det kommunalt udleverede kreditkort til utal af privathævninger. Op til sidste weekend blev havnechefen så fritaget for tjeneste, da kommunen havde ”mistanke om uretmæssigheder i ansættelsen", som formuleringen lød. Og tirsdag var den gal igen, igen. Nu kom det frem, at flere chefer i kommunen havde brugt deres kommunale kreditkortet til formål, det er mere end vanskeligt at se det kommunale formål med. Hvorfor skal skatteyderne eksempelvis betale for et barbesøg i Vejle? Ret skal være ret, det er ude i småtingsafdelingen, at der er fundet uregelmæssigheder for i den seneste sag, der er kommet i kølvandet på Gammelmark-sagen. Men den er sammen med de andre sager med til at tegne et billede af, at der ikke har været ret meget styr på bilagene i kommunens top. Tidligere borgmester Mads Jakobsen (V) ærgrer sig forståeligt nok over sagerne:"Der sker rigtig mange gode ting i Struer, og det her kommer bare til at skygge for det, og det, synes jeg ikke, Struer fortjener”, siger han gårsdagens avis. Det har Mads Jakobsen ret i. Borgerne fortjener det hvert fald ikke. De har ikke kommunale kreditkort, og de har intet ansvar for den svigtende kontrol. Borgerne kan bare se til, mens deres kommune bliver sat i forbindelse med den ene dårlige sag efter den anden, som involverer personer, der har siddet i betroede offentlige stillinger. Retfærdigt eller ej, så koster sagerne i form af et stort overtræk på kommunens image-konto. Man må for borgerne håbe, at der ikke ligger flere skeletter og venter på at falde ud af de kommunale arkivskabe, og at en ny kommunaldirektør kan være med til at få sat en stopper for problemerne. Der er trods alt en grænse for, hvad man kan holde til at høre på og om - også i Lydens by.

Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Annonce