Annoncørbetalt indhold

Det rigtige tøj til din yndlingsaktivitet er vigtigt

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når man er en person der elsker sport, anden fysisk aktivitet eller generelt bare at være udenfor, så er det ekstremt vigtigt, at man også har det rette tøj og udstyr til opgaven.

Snakker vi sport, som fodbold, basketball eller cykling, så er det selvfølgelig vigtigt, at man har fodboldstøvler, basket sko eller cykel og cykelsko, da disse ting, langt hen ad vejen er det vigtigste komponenter for at udøve disse sportsgrene.

Annonce


Rigtigt tøj til de hårdføre ture i naturen

Men måske er det ikke så meget den konkurrencemæssige side af sport man er så meget til, men i stedet det at komme ud i naturen og få noget motion, og bare presse sig selv til at komme igennem en hård vandretur eller lignende.

Her er det lige så vigtigt som til sport at have den rigtige beklædning, der kan holde til strabadserne. Det er her et tøjmærke som Aclima kommer ind. Aclima er et norsk firma der leverer beklædning til både outdoor og militær brug.

Det i sig selv er bevis på at Aclimas tøj kan overleve de hårdføre ture i naturen, så man kan være hel tryg ved, at man har det rette tøj på til den lange gåtur eller anden fysisk aktivitet i naturen. Aclimas tøj er nemlig testet oppe i de norske fjelde, og bruges af folk på steder med de mest ekstreme vejrforhold. Et alternativ til Aclima kan være Arcteryx, som også sælger outdoortøj.


Kan bruges til daglig brug

Det er dog ikke kun til ekstreme vejrforhold, at Aclimas tøj er perfekt. De har også flere andre ting i deres kollektion, som kan bruges til daglig brug. T-shirts i den fineste merino-kvalitet er perfekte til brug i dagligdagen, fordi det både er lækkert og let at have på samtidig med, at det er meget holdbart.

Er man typen der bruger undertrøjer under en skjorte eller bluse, så er det også noget Aclima kan levere, igen i en fantastisk let kvalitet og høj holdbarhed.

Det er generelt en egenskab der går igen i alt Aclima tøj. Uanset om du har brug for let undertøj, varmt undertøj eller bare undertøj i lækkert stof, så kan Aclimas mange forskellige produkter, af forskellig slags uld, hjælpe dig rigtig godt på vej.

Så giv Aclima et kig, uanset om du har brug for tøj til dagligt brug eller, at du skal en gang ud i naturen på vandretur eller anden udendørs aktivitet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.