Annonce
Sport

Det nye kuld af karatetalenter imponerede

Idrætscenter Vest dannede rammen, da den nye generation af karatekæmpere viste sig frem. Arkivfoto: Jørgen Kirk

Holstebro: Der blev hevet medaljer hjem i læssevis, da de unge kæmpere fra Budo Sportskarate Holstebro var i aktion på hjemmebane.

Stævnet, som er for begyndere og let-øvede, blev afholdt på Idrætscenter Vest, hvor der var deltagelse af 130 kæmpere fordelt på 20 klubber fra hele Danmark.

I alt 10 medaljer kunne Holstebro-kæmperne notere sig for.

Guldmedaljerne gik til Benjamin Dueholm i U9, Victor Mikkelsen i U12, Klaudia Walczak i U12, Alexander Overgaard Andersen i U12, Anton Engedahl Sørensen i U12 og Onur Gyunaev i U14.

Det blev til sølvmedaljer for Mykolos Jankevicius i U9, og Shekhmus Nasan i U12.

Det lykkedes for Magne Thorup Sørensen i U9 drenge, Mustafa Nasan i U14 og Victor Mikkelsen i U12 at kæmpe sig til bronzemedaljer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Kiosk ramt af indbrud

Leder For abonnenter

Lad briterne komme ud og lad os komme videre

Fredagens fintælling efter parlamentsvalget i Storbritannien torsdag kunne umuligt rokke ved den overbevisende sejr til Boris Johnson og hans konservative parti. Absolut flertal i Underhuset betyder, at briterne og resten af EU nu sandsynligvis endelig kan komme videre. Brexit bliver en realitet inden udgangen af januar. Det er briternes valg - først ved brexit-afstemningen for tre år siden - og nu igen ved at give de politikere, som lover en hurtig afklaring, et klart flertal. Udtrædelsen af EU er grundlæggende en sørgelig beslutning, som giver både briterne alle os andre masser af udfordringer. Men det er også en demokratisk beslutning, og det skal man selvfølgelig respektere. Tilbage står kun at få det til at ske. Uanset om man er tilhænger eller modstander af EU - eller for eller imod briternes ønske om at forlade samarbejdet - kan man nu glæde sig over udsigten til at slippe ud af det tåbelige ingenmandsland, det internationale samarbejde har befundet sig i alt for længe. Også her i området har især erhvervslivet sukket efter en afgørelse. Den ser nu ud til at være faldet, og vi kan alle sammen begynde at indrette os efter fremtiden. Briternes beslutning har store konsekvenser for fiskeriet og for de virksomheder, der eksporterer til området. Men det får også indflydelse på danske virksomheder, som arbejder inden for samme område, som britiske eksportvirksomheder. Blandt andet inden for landbruget handler det derfor nu om at udnytte de ekstra muligheder, som brexit skaber. Hvis briterne får sværere ved at eksportere til EU, åbner det muligheder for, at andre kan få en større bid af kagen. En fornuftig samarbejdsaftale bliver afgørende for briterne, mens den i sidste ende næppe kommer til at rokke meget ved den enkelte danskers hverdag. For erhvervslivet handler det mest af alt om stabilitet, og den har vi nu udsigt til for første gang i flere år.

Annonce