Struer

Det kommer til at gå endnu bedre end forventet i banken

Hvidbjerg Bank tjener endnu mere end forventet på både konverteringsbølgen og et voksende antal bolighandler. Arkivfoto: Morten Stricker
Hvidbjerg Bank opjusterer og forventer nu et resultat på et sted mellem 25 og 30 millioner kroner i 2019.

Thyholm: Hvidbjerg Bank A/S opjusterer endnu engang forventningerne til resultatet for 2019. I stedet for et resultat i intervallet fra 20 til 25 millioner kroner, forventer Hvidbjerg Bank A/S nu et resultat, som bliver fem millioner kroner bedre i intervallet mellem 25 og 30 millioner kroner.

En forbedring af det forventede resultat, som er så højt, at Hvidbjerg Bank har givet besked til både Nasdaq Copenhagen A/S og Finanstilsynet. Banken oplyser i den forbindelse, at opjusteringen primært skyldes høj aktivitet i banken afledt af stor efterspørgsel på konvertering af realkreditlån, mange bolighandler og en fortsat pæn kundetilgang. Derudover har banken haft positivt afkast på sin obligationsbeholdning og på sine aktier i sektorejede selskaber, ligesom en fortsat god udvikling i bankens eksponeringer med lave nedskrivninger til følge medvirker til, at banken nu kan løfte forventningerne for resten af året. Hvidbjerg Bank A/S udmeldte i forbindelse med fremlæggelse af årsrapporten 2018 en forventning til årets resultat for 2019 i intervallet 13 til 18 millioner kroner.

Med et forventet salg af bankens aktier i Sparinvest blev disse forventninger opjusteret til et resultat i invervallet mellem de 20 og 25 millioner kroner i juni, og det er dermed anden gang Hvidbjerg Bank opjusterer forventninger i løbet af blot et par måneder inden bankens halvårsrapport bliver offentliggjort 15. august.

0/0
Annonce
Erhverv For abonnenter

63-årig kaster sig ud i livet som selvstændig: - Det er slet ikke nu, jeg skal stå stille

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

GALLERI: Storåløbet

Mærkedage

Grøntmand gennem 40 år: Min afdeling er i gode hænder hos Janni, Birgitte, Finn og Benjamin

Danmark For abonnenter

Thorbjørn har skabt millionforretning på influencere: Branchens omsætning kan tredobles i år

Kultur For abonnenter

Løbere tog godt imod nyt Storåløb

Holstebro For abonnenter

Advokaten vælger kærligheden, så: Farvel lille, skønne hus

TTH Herrer

Der var mange strenge at spille på, da TTH orkestrerede sig videre i pokalen

112

Ung mand fanget i parkeringshus: Sad fast i elevator 

Annonce