Annonce
Lemvig

Det kolder forår skubber gudstjenesten

Nees er byen med de mange, blomstrende japanske kirsebærtræer. Det kolde forår gør dog, at blomstringen trækker ud temmelig længe. Arkivfoto: Benny Gade

Nees: I Nees venter de som mange andre steder på, at foråret for alvor skal slå igennem. Menighedsrådet har derfor valgt at skubbe den årlige løvspringsgudstjeneste i håb om, at det vil ramme den tid, hvor kirsebærtræerne blomstrer.

- Vi skulle have holdt det 5. maj, men vi har udsat den til kristihimmelfartsdag torsdag 13. maj, siger Emanuel Fabricius, formand for menighedsrådet i Nees.

Til gengæld håber han, at kirsebærtræerne til den tid vil stå i fuld blomst og at - ikke mindst - der igen er mulighed for at samles og hygge i forlængelse af aftenens gudstjeneste.

Annonce

Dagen vil starte klokken 19 i kirken, hvorefter man følges ad om i Kirsebærhaven, hvor der efterfølgende er fællessang sammen med Gerda og Knud Jørgen Ottesen. Der vil også være mulighed for at købe sushi, kage og kaffe for blot 40 kroner.

- Og skulle vejret alligevel ikke være med os, så trækker vi indenfor i aulaen på Nees Gl. Skole, siger Emanuel Fabricius.

Ved samme lejlighed markerer man, at bassinet i anlægget har fået ny gummimembran og nu igen kan holde tæt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce