Annoncørbetalt indhold

Det er vigtigt, at tænke på miljøet når du vælger inventar

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I de seneste år er vi blevet mere og mere bevidste om, at det er vigtigt at passe på miljøet. Der er mange måder, det kan gøres på, og det handler i bund og grund egentlig bare om, at gribe ind der hvor det er muligt. Der er ingen, der forlanger, at du ændrer på alt, men hvis alle gør lidt, vil det have stor betydning. Et sted du kan starte er i valg af inventar. Hvad enten du skal indrette kontor, skole, institution eller andet, er miljørigtige valg af materialer af stor betydning. I denne artikel kan du læse om hvilke ting, der er vigtige, hvis du ønsker at tænke på miljøet, når du vælger inventar.


Annonce

Materialevalg og produktion

Det første sted du skal være opmærksom, er ved valg af materialer og produktkonstruktion. Er der taget hensyn til miljøet? Det er vigtigt, at du handler et sted, hvor der er stillet høje krav til leverandøren fra sælgers side. Du kan som køber stille spørgsmål til dette og på den måde sikre dig, at du finder inventar, der er produceret med respekt for miljøet. Det er helt okay at være kritisk, og sælgeren vil som regel gerne besvare, de spørgsmål som du har. Når der produceres nye produkter, kan du se på, om de materialer der er valgt, er valgt ud fra, hvad der er godt for miljøet, og ikke bare hvad der er godt for salget. Der findes lister, som kan give dig et overblik over, hvilke materialer der er miljøvenlige, og hvilke der ikke er. Det vigtigste er, at du tager oplyste valg, og hvis du handler ud fra det, kan du være med til at mindske belastningen på vores miljø


Genbrug 

Genbrug er godt for miljøet og pengepungen. Det er godt på den måde, at ting der stadig fungerer kan få nyt liv nye steder i stedet for at blive smidt ud. Det er ligeledes godt, at vi mindsker produktionen af nyt. Genbrug kan forstås på mere end en måde. Eksempelvis er der i danskproducerede spånplader brugt over 70% genanvendt træ. Pladerne fremstilles af materiale, såkaldt affaldstræ, der alligevel er i overskud fra træ- og møbelindustrien. Når du køber inventar, der er fremstillet af danske spånplader, er du dermed med til at forlænge træets levetid og nedbringe forbrug af energi.


Søg rådgivning

De fleste ting kan sagtens gøres mere miljøvenlige, end de er i dag. Vi bliver hele tiden klogere, og ved at overveje og tilegne dig viden kan du være med til at gøre en forskel. Der findes heldigvis også eksperter på området. Når du skal vælge inventar, er det altid muligt, at få rådgivning inden du køber. På den måde kan erhverve dig det, som giver mest mening for dig og miljøet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.