Struer

Det er jo vildt, så meget der sker i Struer

Inge Poulsen nyder naturen omkring Struer, haven ved huset på Anemonevej og ikke mindst alle de mange foredrag og koncerter, som fylder hendes kalender, efter at hun flyttede tilbage til Struer efter 16 år i Aarhus og 25 år i København. Foto: Frede Stengaard
Inge Poulsen var overrasket over, hvor meget der sker i Struer, da hun flyttede til byen efter 25 år i København

Struer: Efter 16 år i Aarhus og 25 år i København er Inge Poulsen flyttet tilbage til Struer.

- Jeg blev født i Hjerm og gik i skole på Struer Realskole, fortæller hun - og hun har bevaret sin tilknytning til Struer.

- Det er kun et års tid, siden min far døde, så jeg har da fulgt med i, hvad der er sket i Struer. Jeg har også bevaret kontakten til nogle veninder, som jeg var sammen med i skoletiden. Men derfor er nu alligevel noget helt andet, når man selv flytter tilbage og for alvor bliver klar over, hvor meget der sker i byen, fortæller hun.

- Ja, og det er jo ikke kun i selve Struer, konstaterede hun, da hun for en uges tid siden kunne se frem til sit første besøg på Høloftet, hvor hun skulle til vinsmagning om fredagen.

- Vi har ikke været der før, og da Bent Hargaard arrangerede buskørsel fra Struer, slog vi til, fortalte hun efter en uge med usædvanligt mange arrangementer i sin kalender.

- Vi bliver jo mange gange nødt til at vælge noget fra - så meget sker der, siger hun og lægger annoncerne for de mange foredrag og koncerter, hun har været til inden for bare de seneste par uger frem på stuebordet i huset på Anemonevej, hvor hun bor sammen med Jens Ole Jespersen.

- Vi fandt sammen, da jeg var til fødselsdagsfest hos en af mine veninder, fortæller Inge Poulsen, og da hun blev fyret i forbindelse med en sparerunde i den medicinalvirksomhed, hun arbejdede for i København, var det oplagt for dem at flytte sammen i Jens Ole Jespersens hus i Struer.

- Jeg boede i Brønshøj, hvor jeg kunne nå ind til stort set alt i København på ti minutter. Så det var selvfølgelig noget helt andet at komme tilbage til Struer, konstaterer Inge Poulsen.

- Så jeg kan savne at komme i Operaen. Men nu kommer Operaen i Midten jo snart til Struer med en opsætning af La Boheme i Folkets Hus. Så det får vi også til Struer. De lidt større forestillinger kan vi jo så køre efter. Værre er det jo ikke, konstaterer hun og fortæller, at Jens Ole måske ikke er helt så vild med det klassiske, som hun selv er det.

- Men vi er fælles om koncerterne, som bliver arrangeret af Folk Club 95 og så meget andet, og så får han jo en friaften, når jeg selv er til koncert med for eksempel Ensemble MidtVest, fortæller hun og glæder sig over, at der er langt mere kultur i Struer og nærmeste omegn, end hun havde forestillet sig, da hun besluttede at vende tilbage til barndomsbyen efter de mange år i København.

0/0
Annonce
112

Havetraktor og fører væltede ned ad skrænt

112

Knallert-razzia på Limfjordsskolen: - Jeg går fuldstændig amok, hvis I piller ved dem

Erhverv For abonnenter

Først tabte de selv 85 kilo - nu har de hyret manden bag til hele virksomheden

Erhverv

Dyb frustration: Nej til ny vej ind på Gimsinglundvej

Struer For abonnenter

Signe blev ramt af stress i skolen: Jeg overvejede, om det var det hele værd

Struer For abonnenter

Tidligere stemmesluger for DF vil tilbage som socialdemokrat: Jeg tror, jeg var gået uanset hvad

Struer For abonnenter

Det mener vælgere om valgkampen - indtil nu

Struer For abonnenter

Han glæder sig til at udvikle Struer Energi Park

Struer

Skoleelever fejrede det nordiske samarbejde

Annonce