Annonce
Holstebro

- Det er bindegalt: Kørte ufattelige 166 kilometer i timen i 70-zone - og det var ikke alt

Som om det ikke var slemt nok, så blev en anden bilist også taget for at køre 135 kilometer i timen på Ringvejen. Arkivfoto: Morten Stricker
Annonce

Holstebro: En politipatrulje besluttede fredag eftermiddag og tidlig aften at kigge lidt nærmere på en strækning af Ringvejen.

Det viste sig at være en klog, omend noget opsigtsvækkende, beslutning.

Fartkontrollen foregik på den nordlige del af Ringvejen, et vejstykke hvor det er tilladt at køre 70 kilometer i timen, og klokken 19.42 forsøgte en 48-årig mand fra Holstebro nærmest at tage livtag med lydmuren.


Når man kører på motorvejen, er man forberedt på, at der kan komme én med den hastighed ud i tredje spor, men ikke på en vej i Holstebro.

Allan Laustsen, lokalpolitiet, Holstebro.


Den 48-årige kørte ufattelige 166 kilometer i timen.

Det er ikke kun ekstremt hurtigt, men ligeledes farligt for andre, påminder vicepolitiinspektør Allan Laustsen fra lokalpolitiet i Holstebro:

- Det er bindegalt. Det ville ikke være bedre, hvis der blev kørt midt om natten, men i det mindste ville der ikke være den samme trafik. Medtrafikanter har jo ingen anelse om, at der kommer en bil med den hastighed, hvilket kan snyde dem, når de manøvrer i trafikken. Når man kører på motorvejen, er man forberedt på, at der kan komme én med den hastighed ud i tredje spor, men ikke på en vej i Holstebro.

Hastighedsoverskridelsen var desværre ikke den eneste.

Knap en time senere var den helt gal igen.

Her blev en 46-årig mand fra Holstebro taget med 135 kilometer i timen.

I begge tilfælde står fartsynderne til en ubetinget frakendelse af kørekortet.

Var det så "bare" alt, så var det også slemt nok, men politiet kunne registrere endnu mere: Syv andre bilister overtrådte færdselsreglerne så meget, at det blev til et klip i kørekortet.

Annonce
Annonce
Struer

5G-masterne en plage for naboerne

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce