Annonce
Debat

Derfor stemte jeg for budgettet

Kjeld Graversgård. Pressefoto

Læserbrev: Jeg er glad for, at vi er nået til enighed om Struer Kommunes budget 2022, da jeg tror, det tjener borgerne i Struer Kommune bedst. Derfor har de konservative under budgetforhandlingerne forsøgt at komme med forslag om et kompromi mellem de forskellige ønsker.

Når det så er skrevet, så skal vi også være opmærksomme på, at der i årene fremover bliver store økonomiske udfordringer både på ældreområdet og på skoleområdet. Her bliver der behov for nogle store investeringer, som vi ikke har taget fuldt stilling til.

I 2022 budgettet er der nogle ting, jeg ikke er enig i. Når jeg så alligevel stemmer for det, er det fordi, at jeg har fået noget andet med i budgettet.

I 2022 budgettet er der nogle ting, jeg ikke er enig i. Når jeg så alligevel stemmer for det, er det fordi, at jeg har fået noget andet med i budgettet. For eksempel har Dansk Folkeparti og Konservativ Folkeparti fået indføjet 500.000 kroner årligt til en erhvervsplaymaker, som blandt andet skal forsøge at sælge eller udleje de tomme lokaler, der findes i Struer Kommune. Det kan være til nye virksomheder eller til virksomheder, som er vokset ud af deres nuværende lokaler. Vedkommende skal på virksomhedsbesøg for at hjælpe virksomhederne med de problemer, de har i forhold til Struer Kommune. I den sidste DI undersøgelse var Struer Kommune placeret som nummer 87 ud af 98 på ”Overordnet Erhvervsvenlighed”. Det er slet ikke tilfredsstilende.

Annonce

De konservative har også fået tilsagn om, at der indenfor en ramme på 500.000 kroner skal findes en løsning på flere midlertidige omklædningsfaciliteter for Humlum Boldklub. Humlum Boldklub er en dygtig fodboldklub med mange hold, derfor mangler de omklædningsfaciliteter.

Annonce
Erhverv For abonnenter

19 ud af 20 ledige anmeldt til a-kasse for ikke at stå til rådighed - men det førte aldrig til en sanktion: Se her, hvad nogle af grundene kunne være

Vestjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: Antal indlagte når højeste niveau i en måned

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Det er Nordeuropas største solcellepark, men hvor meget fylder den præcist: Som 888.000 skriveborde? Som en bagatel? Som en forringelse af livskvaliteten?

Kultur For abonnenter

Verdens måske største af sin slags: Familien Kristensens samling fylder nu 600 kvadratmeter

Sport

Tidligere landsholdskeeper tager over som målmandstræner i TTH

Navne

Stort skulderklap til lokal kok: - Tårerne var lige ved at komme, men jeg holdt dem heldigvis tilbage

Struer

Politiet er tilbage efter fire års fravær: Både på cykel, i bil og i nye lokaler

Leder For abonnenter

Højere afgift på dieselolien er det rene talmagi- det sænker ikke CO2-udledningen

Debat

Debat: 'Og i øvrigt skal vi tale ældreområdet op'

Holstebro

Han kyssede på ekspedienten, slikkede på sygeplejersken og forsøgte at flygte fra retten: Måtte overmandes af to betjente

Erhverv

Det bliver ikke sagt med blomster: Derfor flygter blomsterhandlerne fra Interflora

Holstebro For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Nordvestjylland

Holstebro For abonnenter

Vil have psykolog frakendt retten til at arbejde med børn: Tiltalt for overgreb på 15-årig klient

Kultur

Geoparken giver den gas - du kan deltage i 44 arrangementer

Annonce