Annonce
Holstebro

Derfor forlader han Holstebro: Jeg kunne få ansvaret for hele børn- og ungeområdet

Søren Buch bliver fra 1. januar ny koncernchef for Børn og Unge i Skanderborg Kommune. Pressefoto
En større kommune - og et større ansvar - flytter Søren Buch, Holstebro Kommunes familie- og dagtilbudschef igennem fire år, østpå.
Annonce

Holstebro: Det er med vemod, at han forlader Holstebro - ikke bare for at gå på juleferie, men for ikke at vende tilbage første arbejdsdag i 2021.

Lyder det som noget, chefer skal udtale i en pressemeddelelse, når de har søgt nyt job?

Ja, men i tilfældet med Søren Buch, familie- og dagtilbudschef i Holstebro Kommune igennem de sidste fire år, så er det ikke desto mindre sådan, det er fat.

- Jeg har været fantastisk glad for at være her. Der er en helt særlig ånd i Holstebro, og jeg har været begavet med at arbejde sammen med dygtige og ordentlige ledere, tillidsfolk, chefgruppe og politikere, siger Søren Buch.


For mig var det det næste naturlige karriereskridt og et skridt opad. I Skanderborg får jeg det samlede lederskab for børn og unge, og det er meget attraktivt for mig.

Søren Buch, afgående familie- og dagtilbudschef i Holstebro Kommune.


Annonce

Et større ansvar

Men når man får tilbuddet om at rykke østpå - til en større kommune og et større ansvar - så takker knægten fra Lunderskov, der er fyldt de 48 og privat har slået teltpælene ned i i Jelling, ja.

- For mig var det det næste naturlige karriereskridt og et skridt opad.  I Skanderborg får jeg det samlede lederskab for børn og unge, og det er meget attraktivt for mig, siger Søren Buch.

Han tiltræder en stilling som koncernchef for Børn og Unge i Skanderborg Kommune - en kommune med 63.144 indbyggere. Holstebro Kommune har til sammenligning 58.617 indbyggere.

Som koncernchef i Skanderborg får han ansvaret for seks chefer, 40 ledere, 2400 medarbejdere og et budget på 1,2 milliarder kroner. Derudover bliver han bindeleddet mellem forvaltningen og den politiske organisation.

Annonce

At turde at udfordre

I det Holstebro, han forlader, har Søren Buch stået i spidsen for implementeringen af en ny struktur på dagtilbudsområde og bestræbelserne på at komme et tocifret million-underskud i familieafsnittet til livs.

I Skanderborg forventes han også at tage teten, udfordre og stille spørgsmål til organisering, ledelsesstruktur og opgaveløsningens tilrettelæggelse.

- Jeg får et stort ansvar og skal drive en vækstdagsorden med blandt andet mange nybyggerier. De næste ti år kommer der 2000 flere skolebørn og 1000 flere 0-6-årige, siger Søren Buch.

Han har sidste arbejdsdag på rådhuset den 23. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer

Kommunen tilbyder lyntest til ansatte

Debat

Tag hensyn når du handler

Struer

Fra fan til taktholder i et af verdens største metalbands: Bastian fra Struer har taget turen fra tilskuerpladserne og op på scenen

Annonce