Annonce
Lemvig

Der var den forsvundne flise

Den forsvundne flise fra indvielsen af gågaden for 50 år siden lod sig finde i rette øjeblike i kælderen på Lemvig Museum. Foto: Lars Mathiesen, Lemvig Museum
Annonce

Lemvig: Da vi skulle have taget et billede af en af initiativtagerne til gågaden i Lemvig i anledning af 50 års jubilæet, Otto Schumann, aftalte vi, at vi skulle tage billedet ved flisen, der markerede indvielsen for 50 år siden.

Den lå i den ende, hvor Matas nu ligger, huskede vi begge. Men til vores overraskelse måtte vi erkende, at vi ikke kunne finde flisen. Ingen af os havde lagt mærke til, at den var forsvundet, da man lagde ny belægning på gågaden i 2008.

Men hvor var den?

Da undertegnede skulle tage et foto på Lemvig Museum af den gyldne saks fra indvielsen, lød spørgsmålet igen: Hvor er den flise blevet af? Lars Mathiesen fra museet var også svar skyldig.

Men så tirsdag formiddag skulle Lars Mathiesen sætte nogle redskaber på plads i museets kælder. Og hvad faldt han så over? Ja, selvfølgelig: Den forsvundne flise. Der var den, og den lod sig finde på et godt tidspunkt. Nu kan den komme til ære og værdighed her ved 50 års jubilæet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
TTH Holstebro For abonnenter

Udvisningshelvede var med til at knuse drømmen om tredje pokaltitel: Min følelse er, at dommerne var noget hårdere ved os end ved dem

Struer

Masteklager bliver hørt

Struer

Igen-igen: Indbrud på Stentofterne

Danmark For abonnenter

For to år siden kørte Jesper sin kone på plejehjem: - Jeg følte mig som det mest utro væsen over for Hanne

Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Holstebro

Vinderup ramt af indbrudsbølge

Annonce