Annonce
Debat

Der er gang i Holstebro Kommune

Klaus Flæng. Pressefoto
Annonce

Læserbrev: Der er gang i hjulene i Holstebro Kommune. Er du i tvivl, om den påstand er rigtig, så kig på den seneste dagsorden for teknisk udvalg.

Her har vi behandlet flere forslag til lokalplaner, og alle blev af et enigt udvalg sendt i offentlig høring i kortere eller længere tid.

Der er tale om forslag til lokalplan for et nyt fritidsområde ved Borbjerg Mølle Kro, lokalplan for daginstitution på Nørre Boulevard, og forslag til lokalplan for et centerområde til boliger og erhverv ved Slotsvænget, begge i Holstebro.

Alene i årets første ni måneder har der været 11 forslag - eller vedtagelse af - lokalplaner igennem udvalget, fordelt ud over hele kommunen. For denne valgperiode er det samlede antal lokalplaner cirka 44 styk, og der er flere på vej.

Vi forsøger at underbygge udviklingen bredt i kommunen for at sikre sammenhæng og udvikling, både som kommune og i samarbejde med private aktører.

Hus- og sommerhussalget brager afsted i Holstebro Kommune. Vi ligger nummer 16 på landsplan over stigninger i hussalg, hvilket svarer til en 30 procents stigning i forhold til sidste år. Betydelige bedre end flere af vores nabokommuner.

Sommerhussalget er fordoblet, og også her ligger Holstebro Kommune i top, kun overgået af tre andre kommuner i landet.

Motorvejen og adgangen hertil har en stor effekt. En effekt, man ikke må underkende og som man skal forstå at udnytte. Vi ser en større søgning imod kommunen, blandt andet på grund af motorvejen og vores tilgang til erhvervsservice.


Det bliver et at de mest attraktive erhvervsområder i landsdelen med let adgang til og med mulighed for reklame ud mod motorvejen.

Klaus Flæng, byrådsmedlem (S)


Derfor er det også yderst glædeligt, at teknisk udvalg netop har behandlet og godkendt en anmodning om en anlægsbevilling til forundersøgelse, og erhvervsbyggemodning ved Nørgårdsvej i Holstebro. Det bliver et at de mest attraktive erhvervsområder i landsdelen med let adgang til og med mulighed for reklame ud mod motorvejen. Anlægsbevillingen dækker over en forundersøgelse af område, for mere præcis at kunne planlægge veje og forsyninger med mere.

Vi ved, at der er flere som er interesseret i at komme til Holstebro Kommune for at drive erhverv, og vi ved, at vejforlægning er en af nøglerne til en endelig aftale.

Vi har i udvalget stor fokus på erhvervsvenlighed og i at efterkomme de ønsker, der måtte være, samtidig med at vi sikrer en fornuftig kundegennemstrømning til det, der snart bliver til endnu et trækplaster for Holstebro Kommune. Forslaget er sendt videre – med udvalgets accept – til byrådets endelig godkendelse.

Der er gang i Holstebro Kommune, og der er meget mere på vej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Taxa-selskab gået konkurs

CORONAVIRUS

Live: Regeringen vil udvide hjælpepakker efter nye restriktioner

Annonce