Struer

Identitetskrise eller drengestreger: Der er byttet rundt på byskiltene i Resen, Asp og Fousing

Der står Asp på byskiltet, når man kører ind i Resenstad ved Resen Friskole. Byskiltet fra Resenstad er havnet i Fousing, mens Asp er blevet til Fousing. Foto: Allan Damgaard
Steen Malle Andersen fra Resen trækker på smilebåndet og kalder det en identitetskrise, at Resen, Asp og Fousing nu ikke længere kan finde ud af, hvad de egentlig hedder. Der er nemlig blevet byttet rundt på byskiltene.

Resen/Asp/Fousing: - Min kone troede, hun var blevet skør, da hun lørdag morgen skulle hente rundstykker og så, at der stod Asp på byskiltet, da hun kørte ind i Resenstad ved Resen Friskole, fortæller Steen Malle Andersen, der sammen med hustruen bor lidt uden for Resenstad ud mod Resen Kirke.

Steen Malle Andersen tænkte, at han hellere lige måtte undersøge sagen, så han kørte til Asp for at se, om de mon havde fået byskiltet fra Resenstad.

- Men det havde de ikke. De havde til gengæld fået et byskilt fra Fousing. Det står der, hvor man kører ind i Asp ved Langhøjskolen, siger Steen Malle Andersen.

Og så sluttede han selvfølgelig sit lille detektiv-roadtrip med at køre til Fousing og ganske rigtigt: Her var byskiltet fra Resenstad.

De tre byer havde lige fået deres byskilte byttet rundt.

- Det er jo ret uskyldigt og ganske morsomt. Jeg gætter på, at det er sket fredag aften. I hvert fald var græsset ved byskiltet i Resen fladtrådt, da jeg tog et billede lørdag morgen, siger Steen Malle Andersen.

Han lagde historien op på Facebook med overskriften "Identitetskrise".

- Der er nu ikke særlig mange, der har kommenteret min historie, så måske bor vi i virkeligheden i tre sovebyer, der ikke opdager noget, siger Steen Malle Andersen.

Mandag morgen havde Struer Kommune heller ikke opdaget noget. I hvert fald var sagen endnu ikke landet på ingeniør Hanna Mikkelsens bord i Teknisk Drift og Anlæg.

- Det er noget, vi skal have kigget på. Det kunne godt lyde som drengestreger. Jeg tror, det er sket for nylig - ellers ville vi have opdaget det, siger Hanna Mikkelsen.

Det kunne jo også være en aprilsnar, der først er blevet opdaget nu. Men den tror hverken Steen Malle Andersen eller Hanna Mikkelsen dog på.

Der er nu ikke særlig mange, der har kommenteret min historie, så måske bor vi i virkeligheden i tre sovebyer, der ikke opdager noget.

Steen Malle Andersen, Resen

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Det er nu overarmene skal bygges, hvis man vil følge med

Holstebro For abonnenter

Historisk feriehus til salg: Fabrikant Færchs fristed skal have nye ejere

Ulfborg/Vemb For abonnenter

Fru Pedersen vandt: - Jeg bruger fire timer hver anden dag - bare på at vande krukker

Navne

Krimiforfatter: Det er lidt som at være gift med Nora, men utro med Signe

Holstebro

Buch om mangelfulde kræftundersøgelser: Det er pinligt, vi er ikke blevet inddraget, og det bør laves om

Kultur

Venø Festival: - Vi nærmer os udsolgt

Ulfborg/Vemb

Travlhed i pensionaterne: Må dagligt sige nej til hundeejerne

Annonce