Annonce
Lemvig

Der blev svedt lidt mere end normalt da rutinerede spillere hentede DM-guld

Der var medalje og champagne til DM-vinderne fra Harboøre efter de sikrede sig mesterskabet for serie 1-hold. Privatfoto
Harboøres bedste keglebillardspillere blev danske mestre efter tæt duel. Holdet kan også glæde sig over oprykning til 3. division i den kommende sæson
Annonce

Harboøre: Keglebillardspillerne fra Harboøre kunne lørdag eftermiddag smykke sig med en guldmedalje, efter de vandt det danske mesterskab for serie 1-spillere.

Det skete efter en tæt duel i den afgørende duel mod bornholmske Nexø, der sammen med Birkerød var på besøg i Lemvig Billardklubs lokaler, hvor slutspillet blev afviklet.

Harboøre-spillerne var under pres i den sidste, og afgørende kamp mod Nexø, men fik reddet uafgjort 4-4 hjem. Og det var nok til at hente DM-titlen, efter man i første kamp havde besejret Birkerød 8-0. Bornholmerne havde "kun" slået Birkerød 6-2, og derfor kunne Harboøre nøjes med uafgjort i den afgørende kamp mod Nexø. Derfor var der også masser af spænding i de to kampe i opgøret mellem hjemmeholdet og Nexø, der blev sidst færdig.

- Vi havde tabt temmeligt klart ved bord 1 og bord 3, men vandt ved bord 2 og 4. Især kampen ved bord 4 var spændende, da det var den, der var sidst færdig og skulle afgøre mesterskabet, siger Jens Erik Frost, der selv var med på det vindende hold.

Det blev til en sejr på 400-360 ved bord 4, og dermed hentede Harboøre det uafgjorte resultat mod bornholmerne, der var nok til at sikre mesterskabet.

- Vi er nogle rutinerede drenge, hvor flere af os har rundet de 60 år. Der blev måske svedt lidt mere, end der normalt gør ved bordet, men vi var ikke rystende nervøse, siger Jens Erik Frost om de spændende finalekampe.

Finalestævnet var flyttet til Lemvig, hvor der er fire borde til rådighed, så alle fire kampe kunne spilles samtidig. I Harboøre har man nemlig kun tre borde til rådighed.

Ud over det danske mesterskab for serie 1-spillere kan Harboøre-spillerne også glæde sig over, at de i den kommende sæson skal dyste i 3. division efter de tidligere på året vandt deres serie 1-række overbevisende.

Det var Henning Lilleøre, Tommy Vejlby, Jens Erik Frost samt Chresten Holm, der var med på det vindende hold. Chresten Holm var dog skiftet ud med Lars Tommerup ved regionsfinalen for to uger siden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Naturen har det langt bedre end sit rygte

TTH Holstebro Herrer

TTH besejrede Mors-Thy i tredje test

Annonce