Annonce
Struer

Der blev sagt ja til bryllupsmessen

Signe Worm Bech og Martin Kjeldsen fra Viborg var på weekendophold på Grand Hotel i Struer. De skal giftes til juni, og derfor passede det perfekt, at der var en bryllupsmesse på hotellet. Foto: Johan Gadegaard

For tredje år i træk afviklede en række lokale forretninger en bryllupsmesse på Grand Hotel Struer, og der var fin tilstrømning allerede fra messens begyndelse.

Struer: En hvid Limousine holdt parkeret i gågaden ud for Grand Hotel Struer og agerede blikfang for søndagens bryllupsmesse, der for tredje år i træk fandt sted inde på hotellet.

En række, lokale forretninger var gået sammen om en messe med masser af inspiration til kommende brudepar, og som medindehaveren af Grand Hotel Casper Frederiksen kunne konstatere, så var gæsterne på pletten med det samme, dørene blev slået op til de to lokaler med fokus på f.eks. bryllupskjoler, mad, gaver, bryllupskager og smykker. For nu at nævne noget af den bryllupsinspiration man kunne dykke ned i.

Blandt gæsterne var 27-årige Signe Worm Bech og 29-årige Martin Kjeldsen fra Viborg. De var på weekendophold i Struer - en weekend med wellness.

- Vi har haft to overnatninger her på Grand Hotel og samtidig opholdt os en hel del timer i Kurbad Limfjorden, fortalte Signe Worm Bech.

De skal giftes lørdag den 8. juni i Søndermarkskirken i Viborg.

- Da vi ankom til hotellet i fredags, fandt vi ud af, at der var bryllupsmesse søndag. Det er helt perfekt. Så kan vi lige få de sidste detaljer på plads. Foruden wellness var det nemlig også på forhånd planen, at vi skulle bruge denne weekend på at tale om vores bryllup, sagde Martin Kjeldsen.

De fik blandt andet inspiration på Kop & Kandes stand.

Annonce

Det giver os nok ikke nogle konkrete bestillinger på en bryllupskage lige i dag, men det giver forhåbentlig noget inspiration til messens gæster.

Michael Bek Madsen, indehaver af Bageren på Ølbyvej
Bagermester Michael Bek Madsen fra Bageren på Ølbyvej havde travlt med at uddele smagsprøver på bryllupslagkager. Foto: Johan Gadegaard

Tips til ønskesedlen

- Vi mangler lige at få nogle tips til vores ønskeseddel, og her faldt vi for de ting, som Christian Bitz laver. Det skal vi i hvert fald ønske os, sagde Signe Worm Bech.

Christian Bitz-produkterne er blandt andet inden for bestik, glas og spisestel.

Der var pænt med folk rundt ved de enkelte stande. Det gjaldt ikke mindst hos Bageren på Ølbyvej.

- Det er nok fordi, vi uddeler smagsprøver, sagde bagermester Michael Bek Madsen og smilede.

Det var nok stærkt medvirkende. Det var nemlig smagsprøver på festlagkager til den store dag.

Michael Bek Madsen virkede oplagt, selv om han havde været oppe hele natten for at bage og efter en pæn lang arbejdsdag snuppede fire timer på messen.

- Jeg synes bestemt, vi hører hjemme på en bryllupsmesse. Det vil vi gerne bakke op om. Det giver os nok ikke nogle konkrete bestillinger på en bryllupskage lige i dag, men det giver forhåbentlig noget inspiration til messens gæster. Vi får vist, hvad vi kan lave, og de besøgende får smagt det. Det sker ofte, at der kommer en kunde ind, der siger, at vedkommende har smagt en af vores kager ved den eller den lejlighed og nu gerne vil bestille en tilsvarende, sagde Michael Bek Madsen.

Der var masser af inspiration at hente på bryllupsmessen - blandt andet til borddækning. Foto: Johan Gadegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Nye afsløringer af sjusk og rod: Kommunens kort betalte for værtshusbesøg, boksebilletter og Apple Watch

Leder For abonnenter

Den socialdemokratiske pølsefabrik

Politik er sjældent kønt. Som den tidligere tyske rigskansler Bismark sagde: "Jo mindre folk ved om, hvordan man laver pølser og politik, jo bedre sover de." Det er sikkert ikke helt forkert. Der er næppe mange, der har fået væsentligt meget mere tillid til landets politikere efter at have set den mail, som blev lækket fra Socialdemokratiet omkring de forestående forhandlinger om en ny kommunal udligningsordning. Her fremgår det, at finansministerens særlige rådgiver sammen med to ledende medarbejdere i AIA (Socialdemokraternes informationskontor red.) skal stå for ”historier på Venstre (…) på baggrund af svar fra forhandlinger og andet”.” Med andre ord; regeringens folk skal angribe Venstre på sociale medier og i rigtige medier, mens man samtidig forhandler med dem. Man fristes naturligvis til at spørge, hvorfor dog begynde at angribe sin forhandlingspartner, mens man forsøger at lande en aftale i et fortroligt rum? Men det svar får man aldrig som et rigtigt svar, der giver nogen objektiv mening uden for Christiansborgs tykke mure. Sådan er politik åbenbart bare. Sådan er det at lave pølser. Nu er Socialdemokraterne næppe ene om at have strategier for, hvordan man bedst mulig nedgør og forsøger at ydmyge sine politiske modstandere. Man kan dog med rette undres over, at det skal ske ved at bruge skattebetalte personlige rådgivere og statsfinansierede partiapparater til at lave smudskampagner. I tilfældet Socialdemokraterne kan det desuden virke helt overflødigt. Modsat Venstre har partiet jo vist, at det faktisk godt kan lade sig gøre at have en et-parti regering, der ikke hele tiden balancerer på randen af sammenbrud. Læg dertil at oppositionen anført af Venstre satdig virker som om, at den ikke har nogen form for selvstændig politik. Det værste i mail-sagen er dog, at udligningsreformen faktisk er rigtig vigtig for kommunerne, der hver dag forsøger at levere den mest borgernære service til landets borgere. De har fortjent en mere seriøs indgang til udligningsspørgsmålet end et stykke absurd politisk skuespil anført af Socialdemokraterne.

Annonce