Annonce
Danmark

Den røde regering vil gøre flygtninge til permanent arbejdskraft

Annonce

Debat: Siden den nuværende socialdemokratiske regering og dens røde støttepartier kom til magten, har de haft travlt med at gennemføre udlændingelempelser. Det sidste nye i rækken af lempelser er et forslag om at give flygtninge og familiesammenførte til flygtninge gratis uddannelse i Danmark.

Regeringen har allerede fået gennemført gratis videregående uddannelse til flygtninge og familiesammenførte. Og fra januar 2021 vil den så indføre gratis ungdomsuddannelse til samme gruppe.

Det lyder jo umiddelbart sympatisk af de røde partier, at de vil hjælpe flygtninge og familiesammenførte med at forbedre deres liv, mens de opholder sig i Danmark. Men bag den pæne gestus gemmer sig en plan om at flygtninge og familiesammenførte bliver boende i Danmark. Vi har allerede set, hvordan regeringen har givet forlænget opholdstilladelse til flygtninge, som har arbejdet i Danmark i to år.

Med den førte politik handler det ikke længere om at beskytte folk i krig. Det handler for de røde partier om at importere billig arbejdskraft til landet. Flygtninge bliver til permanente borgere i Danmark, som senere opnår statsborgerskab. Det er skjult import at billig arbejdskraft, forklædt som nødhjælp.

Den førte røde politik gør det ikke blot mere attraktivt at blive i Danmark. Den gør det også mere attraktivt for flygtninge at søge mod Danmark. Tilbuddet om gratis uddannelse og SU til flygtninge og familiesammenførte i Danmark vil nemlig hurtigt sprede sig til Mellemøsten og Afrika.

Udover det åbenlyse økonomiske problem i en sådan politik, kan Danmark simpelthen ikke rumme flere migranter fra uroprægede muslimske lande. Kriminaliteten blandt det muslimske mindretal i Danmark er al for høj til, at vi kan blive ved med at tage imod flygtninge fra disse lande. Det er en kendsgerning som venstrefløjen ikke vil indse. Og imens betaler den danske befolkning prisen kulturelt og økonomisk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Regeringen vil udvide hjælpepakker efter nye restriktioner

Annonce