Annonce
Sport

Den første hovedsponsor i dameholdets historie er på plads: - Han er et fantastisk menneske for klubben

Holstebro Håndbold kan juble over, at der fremover kommer til at være en ny hovedsponsor på spilletrøjerne. Foto: Johan Gadegaard
Holstebro Håndbold kan løfte sløret for sin første hovedsponsor. Det er en loyal støtte og gammel kending i form af 'Specialbutikken' med indehaver Kai Nielsen, som fremover kan kalde sig hovedsponsor i klubben.

Holstebro: Det er noget, som Holstebro Håndbold har brugt hele sin cirka ét-årige levetid på at jagte.

Hovedsponsorer.

Dem, som skal betale det meste af gildet for at holde håndboldholdet kørende, og sådan en kan de nu notere sig.

Annonce

Har man kradset blot lidt i overfladen af elitehåndbold i Holstebro, især damehåndbold, så er det svært at komme udenom Kai Nielsen, som har støttet holdene i mange år. Han er indehaver af 'Specialbutikken', og det er det, som der kommer til at stå på trøjerne og på de største reklamer hos Holstebro Håndbold i næste sæson.

- Vi er rigtig stolte af, at vi kan opgradere Kai til hovedsponsor, efter han var en af de første, der sponsorede os, siger Bjarne Jakobsen, som er direktør i Holstebro Håndbold.

Direktøren glæder sig naturligvis over den øgede pengetilstrømning og den ballast det giver, men han glæder sig mindst ligeså meget over den kapacitet, som Kai Nielsen fortsat vil være for holdet.

- Han er et fantastisk menneske for klubben. Han har jo eksempelvis sørget for arbejdspladser til flere af vores spillere, og hjælper hele tiden til. Det er mindst ligeså meget værd, siger Bjarne Jakobsen.

Stadig på jagt

Man kan skal lede længe efter en håndboldklub, som har "nok" sponsorer, og det er heller ikke på nogen måde tilfældet for Holstebro Håndbold.


Vi håber, at det kan være med til at få flere andre til at tegne et hovedsponsorat.

Bjarne Jakobsen, direktør i Holstebro Håndbold


Derfor er der heller ikke tale om en 'eksklusiv hovedsponsor', men forhåbentligt en af flere, hvis man spørger Bjarne Jakobsen.

- Vi håber, at det kan være med til at få flere andre til at tegne et hovedsponsorat. Man ser flere  klubber, som har fem-otte hovedsponsorer, forklarer Bjarne Jakobsen.

Kai Nielsen (til venstre), som er indehaver af Specialbutikkenog direktør i Holstebro Håndbold Bjarne Jakobsen (til højre) har skruet endnu mere op for samarbejdet. Pressefoto.

Overordnet set fortæller direktøren, at det går godt med gentegninger af de nuværende sponsorater, ligesom at der også er kommet flere mindre sponsorer til, efter holdet overraskede positivt i den netop overståede sæson.

- Også "Liga24"-talentprojektet (hvor klubben har satset på et struktureret talentarbejde, red) har været med til at give noget opmærksomhed sportsligt og kommercielt

'Specialbutikken' er foreløbigt hovedsponsor i næste sæson, hvorefter aftalen bliver evalueret.

Annonce
Sport For abonnenter

Genlæs livebloggen og se videoanalysen: Målmænd og angrebsfejl kostede TTH dyrt

Danmark

Mandagens coronatal: 7146 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Randi måtte vente med sin syge dreng i køen til PCR-test i 45 minutter: Nu har testcentret fundet akut løsning

Erhverv For abonnenter

Her er Birns nye direktør: Far til fem og har aldrig været på jernstøberiet

Holstebro

Østerby kræver mere testkapacitet: Det er her vi har smitten

Holstebro For abonnenter

Virksomhederne må godt kræve coronapas af medarbejderne - men ikke alle gør det: - Jeg vil ikke rende rundt og lege corona-politi

For abonnenter

371 DSB-kunder tog toget mellem Esbjerg og Odense uden mundbind - det skulle de aldrig have gjort: Bekymret ansat beretter om magtesløst personale, snyd og stor forvirring

Navne For abonnenter

Den tidligere politidirektør fylder 70 år: Folk har glemt de 1200 mennesker, der døde et år

Sport

Islandsk EM-målmand til Lemvig-Thyborøn

Struer

Et pragteksemplar på det grå guld: - Bare vi havde flere som Larsen

Ekspert anbefaler mere nedlukning - lige nu: Omikron vil være dominerende inden nytår

Kultur

Det var ikke for sjov: De ville pumpe Venø Bugt tør for vand

Erhverv For abonnenter

Mens andre drejer nøglen om, udvider Bjørn: - Det er gået op for byens borgere, at man godt kan overleve med det, man kan købe lokalt

Holstebro

Mandagens corona-tal er nedslående nyt: Mejdal Sogn er kedelig nummer tre, og Holstebro Kommune har det højeste smittetryk på det jyske fastland

Annonce