Annonce
Sport

Den ene halvdel af 'Mount Everest' har forlænget sin aftale

Josefine Dragenberg, som tidligere har repræsenteret ungdomslandsholdet, skal fortsat trække den hvide Holstebro Håndbold-trøje over hovedet i de næste to sæsoner. Foto. Johnny Pedersen
Holstebro Håndbold fortsætter samarbejdet med stregspiller Josefine Dragenberg i de kommende to sæsoner.
Annonce

Holstebro: Det har indtil videre været et godt match mellem Holstebro Håndbold og Josefine Dragenberg.

I denne sæson har hun været en bærende del i både defensiven og offensiven, hvor hun har udmærket sig med blandt andet ti blokeringer, 29 scoringer og en masse minutter på banen.

Den stærke stregspiller kom til klubben forud for denne sæson, efter hun var gået lidt træt i tilværelsen hos Randers HK, som hun havde repræsenteret i syv år.

23-årige Josefine Dragenberg har bragt noget fysik til Holstebro Håndbold, hvor hun udgør en solid midterblok sammen med Isabella Fazekas Jakobsen.

En midterblok, som cheftræner Pether Krautmeyer ikke var sen til at døbe "Mount Everest" (verdens højeste bjerg, red.) på grund af størrelsen og det faktum, at den er svær at passere.

Allerede efter sæsonpremieren i Esbjerg tilbage i slutningen af august, var Pether Krautmeyer begejstret over tilgangen af stregspilleren, som han altså nu skal arbejde sammen med i yderligere to sæsoner.

- Hun smiler bare ligegyldigt hvad. Hun er en fantastisk holdkammerat. Allerede ved første træning tænkte jeg, at vi havde fået en god spiller, lød det ved den lejlighed fra Pether Krautmeyer.

Annonce

Kontinuitet

Stregspilleren som tidligere har udtalt, at hun 'elsker at uddele tæsk og også elsker at få tæsk' i de fysisk prægede kampe, er den seneste, som har sat sin signatur på en kontraktforlængelse.

Hun melder sig dermed ind i koret af spillere, som har viet fremtiden til Holstebro Håndbold i denne sæson.

Tidligere har også Andrea West Bendtsen, Camilla Pytlick, Sara Kececi, Lærke Christensen, Maja Edling Lauritsen og Emilie Bastrup Bertelsen meldt ud, at de fortsætter i klubben.

Dermed er der sikret en del kontinuitet de kommende sæsoner på Holstebro Håndbold-mandskabet, som senest imponerende med ét point mod mestrene fra Esbjerg.

Tirsdag gælder det endnu en svær opgave, når holdet krydser klinger med endnu en DM-bejler i form af Odense Håndbold på udebane.


Hun er en fantastisk holdkammerat. Allerede ved første træning tænkte jeg, at vi havde fået en god spiller.

Pether Krautmeyer, cheftræner i Holstebro Håndbold.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce