Annonce
Debat

Debat: En ny værdikamp er nødvendig

"Enten er du en del af Danmark fuldt og helt, eller også skal du slet ikke være her", skriver dagens kronikør, Morten Messerschmidt fra Dansk Folkeparti. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Efter årtiers kamp imod ”de ikke stuerene”, forstår de fleste nu, at Danmark ikke er et indvandrerland. Men det betyder langt fra, at værdikampen er til ende. Tværtimod bliver det stadig mere nødvendigt, at vi tør sige klart, at der er forskel på os og dem. At danskere og danske familier, der gennem generationer har boet og levet her, er opvokset her og har lagt hele deres liv i Danmark, naturligvis skal komme før de fremmede. Det er ikke nok at sige, at indvandringspolitikken skal være skrap. Det afgørende er, at Danmark er danskernes land, og at vi tør sætte danskerne først.

I skolerne skal vi ikke finde os i utilpassede fremmede, der gør klasselokalet til et helvede, chikanerer og forfølger både lærere og elever, og gør de 10 års folkeskole, der skulle være de vigtigste dannende år for vores børn, til et multietnisk helvede, hvor det bare handler om at overleve. Det skal være slut. Vi skal som samfund kunne garantere, at vores børn kan gå i en skole, hvor der tales dansk, hvor der er ro i klassen og hvor uromagere smides ud. Vi skylder ikke de utilpassede fremmedes børn noget som helst. De er ikke en del af Danmark – hverken i hjertet eller deres opførsel. Vi skal turde prioritere de danske børn først.

På vore gader gør araberbanderne livet surt og usikkert for danske børn og unge. Tør vi sende dem i byen fredag aften? Tør vi lade dem tage toget hjem? På de sociale medier ser vi videoer, hvor danske børn tvinges til at kysse araberdrenges sko. Vi ser, hvordan danske drenge bliver tævet, og piger både omtales og behandles som ”danskerludere”. En ny værdikamp skal sørge for, at det slutter. Vi vil ikke finde os i, at danske unge skal gå i frygt på gaderne eller ikke kan vente på tog eller bus uden at blive chikaneret af de fremmedes børn.

Annonce

Vi må sige det klart: I Danmark har de danske unge førsteret. Det er dem, der bærer arven fra vore forfædre og det er i dem, fremtidens Danmark lever – ikke i uintegrerede lømler med muslimsk herremandsmentalitet.

I den nye værdikamp tør vi sige klart: Enten er du en del af Danmark fuldt og helt, eller også skal du slet ikke være her. Tager du som fremmed imod den gave, det danske samfund kan give, er du velkommen. Glæder du dig over vore værdier og samfundsmodel, og beskytter du dine danske venner som dine muslimske, så er du velkommen. Men gør du det ikke, så skal du ikke være i Danmark. Vil du have bønnekald, tørklæder, sharia, halal og koranskoler, så skal du ikke være her. Og i fremtidens værdikamp er netop dette omdrejningspunktet: vil du – eller vil du ikke? Svaret vil have en konsekvens.

Det skal være slut med berøringsangst overfor de dysfunktionelle muslimske familier. Hvad end det gælder brug af forældrepålæg, ungepålæg og anmeldelse af for højt fravær, skal der være konsekvens, hvor der i dag er tilbageholdenhed. Vi skal tale åbent om det store problem, at mange muslimske forældre hverken har kulturen eller ordforrådet til at forstå den rådgivning, de har behov for. Det skal være slut med blødsødenheden. Opdrager du med vold, og er du åbenlyst ude af stand til at tage vare på de børn, du sætter i verden, så tager vi dem fra dig. Om nødvendigt helt inde på fødeklinikken – uanset hvad din baggrund er. Det skal være slut med at gå på listefødder overfor arabiske familier. Fra vore hospitaler, hvor hele venteværelset okkuperes, fordi et familiemedlem er indlagt, til vore børnehaver, dagcentre, svømmehaller og andre offentlige institutioner. Ikke mere inkonsekvens!


Der er grund til at glæde sig over, at Socialdemokratiet som et første led er kommet til fornuft, når det kommer til indvandringspolitikken. For en stund er tilstrømningen bremset. Men dermed er så langt fra alle Danmarks problemer løst, eller værdikampen til ende.


Også i EU vil den nye værdikamp give efterklange. Vi skal vikles ud af EUs kvælertag. Alene Folketinget skal bestemme. Hvis et flertal ønsker de udlændingeregler, som EU i dag tvinger os til, er det fair og demokratisk. Men det skal være Folketingets beslutning – ikke EUs. Kun derved kan danskerne sikre sig førstefødselsretten til deres eget land. Det gælder også velfærdsydelser, hvor vi skal turde sige klart, at danskere kommer før fremmede. Det skal være slut med at udbetale børnepenge og SU, kontanthjælp eller dagpenge til fremmede på linie med danskerne, fordi EU siger det. Hvert år drænes statskassen for milliarder, som kunne være brugt bedre til ældrepleje, bedre skoler eller skattelettelser. Og mon ikke de mange EU-borgere, der gerne vil arbejde, nok skal komme alligevel? Mon ikke verdens meste velorganiserede arbejdsmarked med høje lønninger og ordnede forhold nok kan tiltrække, selvom børnepengene er reserveret danskere?

Der er grund til at glæde sig over, at Socialdemokratiet som et første led er kommet til fornuft, når det kommer til indvandringspolitikken. For en stund er tilstrømningen bremset. Men dermed er så langt fra alle Danmarks problemer løst, eller værdikampen til ende. Foran os venter en ny og måske endnu vigtigere værdikamp. Nemlig den, hvor vi tør sige, at vi prioriterer danskere før de fremmede. At dette land er vort.

Annonce
Holstebro

SFO-ledere peger på flere forklaringer: De yngste børn strømmer til sfo'erne - de ældste siver

Vestjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Mandagens coronatal: 333 nye smittetilfælde - flere indlagte på sygehusene

Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Tyve tog to timer om at stjæle 45 opvaskemaskiner og tørretumblere: Det værste er, at de stjal to bestemte hvidevarer

Sport For abonnenter

Fløjspiller efter nederlag: - Ville gerne have haft to point med hjem fra min gamle hjemmebane

Erhverv

Avlere holder igen med at sælge: - Der kommer jo ikke flere skind, så der er ingen grund til at forære dem væk

Sport For abonnenter

Breddehåndbolden ruller igen efter corona: - Aner ikke hvad de andre hold kommer med

Holstebro

Vil have drøftet mængden af lukkede punkter: For at være helt ærlig, havde jeg ikke spekuleret over det

Debat For abonnenter

Manden har jo ret - vi får for lidt

Debat

Debat: Giv en hånd til unge, som lærer med hænderne

Holstebro

Finn samler på en ting, vi allesammen har gået med i lommen: - Der er mange samlere, der køber bare for at købe

Danmark

Mormor advarer om trend på TikTok: Barnebarn svært forbrændt af stikflamme fra brandfarlig leg med spraydåse

Struer

Ny genbrugsplads skal være klar i slutningen af maj næste år

Danmark For abonnenter

Sygeplejestrejke spænder ben for coronasmittede: Senfølgeramte venter i månedsvis på hjælp

Erhverv

Døde insekter var med til at give sur smiley: Jeg synes, at de var hårde ved mig

Annonce