Annonce
Holstebro

De tre badestrande Thorsminde, Bjerghuse og Spidsbjerg strand har fået blå flag af Den Internationale Blå Flag Jury

Den Internationale Blå Flag Jury har tildelt tre badestrande i Holstebro Kommune det Blå Flag. De vil vaje fra den 1. juni - dog uden at der bliver en egentlig markering på grund af coronapandemien. Foto: Holstebro Kommune
Den Internationale Blå Flag Jury har tildelt Blå Flag til Thorsminde Strand, Spidsbjerg Strand og Bjerghuse Strand. Flagene ryger til tops lige efter pinsen.
Annonce

Holstebro: Restriktionerne under coronapandemien gør, at der ikke bliver nogen offentlig markering af tildelingen af tre blå flag på badestrandene Thorsminde, Bjerghuse og Spidsbjerg. Men de blå flag kommer til at vaje i sommervinden over de tre strande som et tegn på, at strandene og badevandet har høj kvalitet, og at der gøres en indsats for at passe på miljøet.

Blå Flag er en international miljøkampagne. Den arbejder for et renere hav- og kystmiljø og for at højne strandes og havnes generelle sikkerhed, service og kvalitet til gavn for alle brugere og besøgende. Blå Flag-sæsonen i Holstebro Kommune er fra den 1. juni til den 1. september, og her holdes der rigtig godt øje med badevandskvaliteten og de andre Blå Flag krav.

Holstebro Kommune arbejder kontinuerligt med at sikre en god kvalitet af badevandet. Desuden arbejder kommunen bl.a. med strandrensning, redningsposter, flydetov, handicapadgang og information omkring miljøaktiviteter og badesikkerhed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Sport

TTH sejrede i første træningskamp

Annonce