Annonce
Erhverv

De skal renovere Lemtorpskolen

Blok F på Lemtorpskolen skal sammen med Blok D renoveres. Nu er der sat navn på, hvem der skal stå for arbejdet. Arkivfoto: Jesper Lundsgaard
Annonce

Lemvig: Der er nu sat navn på, hvem der efter alt at dømme skal stå for renoveringen af Blok D og F på Lemtorpskolen.

Onsdag aften frigav byrådet de 20 millioner kroner, der er sat af til projektet, og to dage før blev buddene i licitationen på byggeriet gennemført.

Licitationen viste, at Lemvig Kommune og rådgiverne har ramt stort set plet med budgettet. Den samlede pris bliver på 19.940.442,80 kroner, og dermed er der kun knapt 60.000 kroner op til den budgetterede pris.

- I budgettet er der stadig 1,5 millioner kroner til uforudsete udgifter. Dem kan vi bruge, hvis vi ønsker at tilkøbe ekstra ydelser ved byggeriet, siger direktøren for familie og kultur i Lemvig Kommune, Lars Borst Hansen.

TM Entreprenørfirma fra Vinderup vandt anlægsenterprisen, mens Ivan Berthelsen fra Lemvig vandt murerentreprisen. Tømrerfirmaet Struer skal stå for tømrerarbejdet, der er den største entreprise, mens Mogensen VVS fra Holstebro skal stå for ventilationen. Endelig stå Gravgaards Malerfirma fra Struer for malerarbejdet, mens Garant i Holstebro vandt gulventerprisen. Bravida skal stå for VVS-arbejdet, mens Pinholt El fra Lemvig kommer til at stå for elektrikerarbejdet ved renoveringen.

Lars Borst Hansen understreger, at der endnu ikke er skrevet endelig kontrakt med vinderne af licitationen.

Det er planen, at renoveringen af skolen skal begynde, når skolerne går på sommerferie, og skoleleder Hanne Odgaard regner med, at eleverne kan tage hele renoveringen i brug i efteråret 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Slut med tomme butikker i center

Annonce