Annonce
Struer

De skal løfte Lydens By

Det nye team i Lydens By: Øverst fra venstre: Jesper Lundager, Thomas Albrechtsen, og nederst fra venstre er det Peter Kjeldbjerg, Ane-Sofie Kehlet og Mathilde Blach Andersen. Foto: Mads Krabbe

33-årige Jesper Lundager, 29-årige Mathilde Blach Andersen og 31-årige Thomas Albrechtsen er kommet med på holdet og skal nu være med til at udbrede kendskabet til Lydens By.

Annonce

Struer: Så er der sat navne og ansigter på det team, som skal arbejde med at gøre Struer endnu mere kendt som "Lydens By" indenfor landets grænser og meget gerne som "City of Sound" ude i den store verden.

Den nye chef for Lydens By, Peter Kjeldbjerg, blev ansat 1. januar, og først i marts vil alle nu være på plads i de midlertidige lokaler i Struers gågade, i stueetagen under rådhuset, hvor Peter Kjeldbjerg siden nytår har haft selskab af projektmedarbejderen, Ane-Sofie Kehlet.

Men det har hele tiden været meningen, at der skulle ansættes tre mere, og efter en ansøgningsrunde med 350 ansøgere til de tre stillinger, har Peter Kjeldbjerg nu hele holdet klar.

- Det har været helt overvældende at mærke så stor interesse for at være med i Lydens By-projektet. Det har været et stort arbejde. Vi har haft 25 til samtale, og flere af dem ad flere omgange, så vi føler os overbeviste om, at vi har fundet det rigtige hold. Da vi var samlet tirsdag eftermiddag kunne vi mærke, at der var en rigtig god kemi på holdet, og det har været vigtigt for os - ud over det rent faglige, forklarer han.

Så da beslutningen blev truffet blev det 33-årige Jesper Lundager, 29-årige Mathilde Blach Andersen og 31-årige Thomas Albrechtsen.

- På den måde får vi et hold, der rummer både opfindsomhed, innovationskraft, passion for lyd og musik og internationalt udsyn, fortæller Peter Kjeldbjerg.

Da vi var samlet tirsdag eftermiddag kunne vi mærke, at der var en rigtig god kemi på holdet, og det har været vigtigt for os - ud over det rent faglige.

Peter Kjeldbjerg, chef for Lydens By, Struer
Annonce

Præsentation

Jesper Lundager er uddannet lyddesigner fra Sonic College i Haderslev og har komponeret musik til både velfærdsteknologisk produkter, computerspil, radiojingler og til egne musikprojekter, som også har sikret ham en pladekontrakt i England.

- Og så har han ovenikøbet en pædagogisk baggrund, som han kan bruge, når andre skal inspireres til at bruge lyd i erhvervslivet og uddannelsessystemet. Det er fantastisk, at det er lykkedes os at få en musikalsk multikunstner indenfor lyddesign som Jesper med på holdet. Han får en central rolle i vores bestræbelser på at få lyden tænkt ind i udviklingen af produkter, events og markedsføring, siger Peter Kjeldbjerg om Jesper Lundager.

Mathilde Blach Andersen er kommunikationsuddannet. Hun er netop vendt hjem til Danmark efter fire år i Amsterdam, hvor hun har arbejdet med markedsføring og kommunikation i en række start-ups.

- Så hun kommer til Lydens By med inspiration fra en af Europas metropoler, hvor hun har suget til sig af de impulser man får sådan et sted, og i sine tidligere jobs har hun vist, at hun kan tænke ud af boksen. Jeg er sikker på, at hun vil bidrage med nytænkning omkring markedsføringen af Lydens By med et internationalt tilsnit, siger Peter Kjeldbjerg om baggrunden for at ansætte netop Mathilde Blach Andersen.

Thomas Albrechtsen har både uddannet sig og arbejdet med turisme og destinationsbranding. Han kommer fra en stilling som salgs- og marketingansvarlig i Dansk Turismefremme. Derudover er han både DJ og musiker. I Lydens By vil der blive brug for at han kombinerer det hele.

- Thomas er en vaskeægte multikapacitet, som forstår at sparke døre ind, og han formår at være både strategisk og udførende på samme tid. Han kommer med en baggrund inden for turisme, som kan give arbejdet med at udbrede kendskabet til aktiviteterne i Lydens By ekstra vitaminer. Thomas er praktiker og strategisk tænkende på en gang. Han er lige som Jesper teknisk begavet og har lyden med i bagagen, siger Peter Kjeldbjerg om Thomas.

Ane-Sofie Kehlet, som var med på holdet fra start, er uddannet oplevelsesøkonom, og hun har allerede arbejdet med flere projekter, som er forankret i Lydens By.

- Hun har blandt andet stået bag projekt Østergade 16, der har skabt liv og i aktivitet i midtbyen. Så hun har allerede vist, at hun evner at samle masser af frivillige ildsjæle omkring aktiviteter, som kan skabe liv i området. Det er en af grundstenene i Lydens By-projektet. At få så mange som muligt inddraget i at få ideerne realiseret gennem involvering af mange. Det er Ane-Sofie garant for, siger Peter Kjeldbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Ti har søgt skoleleder-stilling

Annonce