Annonce
Lemvig

De sørger for en ren by

Anne Lund får opbakning. Arkivfoto: Benny Gade.
Kommunale medarbejdere foreslået og mere opbakning til Anne Lund

Lemvig: Vi har fået et nyt forslag til Lemvig Prisen. Det er Mona Dyrnesli, Teglgårdsvej 43, Lemvig, som mener, at det er de ansatte i kommunens Vej & Park-afdeling, der skal belønnes.

- De sørger for, vi ar en ren by, og samtidig gør de meget ud af, der skal være pænt ved at passe blomsterkummer og meget andet. Jeg møder dem tit, når jeg går tur med min hund, og de smiler altid venligt og hilser. Det er et godt indslag i bybilledet, når de går og kører rundt og sørger for at rydde op efter os andre og fjerne ukrudt. Flere af dem er piger, men der er også mænd ansat, har jeg bemærket. De har fortjent at blive belønnet, siger Mona Dyrnesli.

Der er mere opbakning til forslaget om, at det er formanden for Kræftens Bekæmpelse i Lemvig, Anne Lund, der skal have Lemvig Prisen 2019.

"Hun gør til stadighed en helt fantastisk og uegennyttig indsats for kræftsyge og pårørende i Lemvig kommune. Helt fantastisk, hvad hun formår at sætte i gang, og hun kan altid med godt humør få tingene til at lykkes", skriver Inger Margrethe & Karl Christian Møller, Bøvlingbjerg.

Og det følges op af Lya Rønn Orup, Harboøre, der kort og godt skriver:

"Anne Lund, hun er fantastisk".

Har du et forslag til, hvem der skal have Lemvig Prisen 2019, så skriv til redaktionen@folkebladetlemvig.dk eller til Folkebladet Lemvig, Havnen 66, 7620 Lemvig.

Annonce

Kandidaterne

De foreløbige kandidater til Lemvig Prisen 2019:

Jørgen Kielsholm, formand, Lemvig Roklub.

Familien Kejser, Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Nils-Jørn Krejberg, formand, Teaterkredsen Limfjorden.

Anne Lund, Kræftens Bekæmpelse.

Anna Kirstine Præstholm, frivillig for kommunens handicappede.

Jens Chr. og Kaj Egholm, Egholm Maskiner.

Niels Kristian Madsen, LOFI.

Ansatte i kommunens Vej & Park-afdeling

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det var kun de pæne ord

I de seneste år har folketingspolitikerne fra mange partier nærmest stået i kø ved Høfde 42, hvor de har lovet, at der skulle ske noget, og de ville foreslå, der skulle mange penge af til oprensningen. På samtlige vælgermøder på Lemvigegnen op til det seneste folketingsvalg var der ikke et eneste parti, der ikke mente, der skulle sættes penge af, og det skulle være nu. Ikke mindst partier, som i dag er en del af regeringsgrundlaget, har været i offensiven for at fortælle, at her var de i front, og de ville arbejde for pengene til ikke blot Høfde 42, men alle generationsforureningerne i Danmark. Så kom finanslovforslaget. Og hvad indeholdt det? Ikke en krone til Høfde 42 endsige til andre af generationsforureningerne. Skuffende må man sige - ja, vel nærmest utroværdigt. Når man nu har fået magt til at gøre, som man har agt, så er det sølle, at man prioriterer anderledes, end hvad man har sagt, da det gjaldt om at skaffe stemmer til valget. Men det viser endnu en gang, at når det kommer til toppolitik på Christiansborg, så fylder det ikke meget, hvad der optager sindene i de dele af landet, der ligger langt væk fra Christiansborg. Derfor er man måske heller ikke så overrasket. Høfde 42-problematikken er flere gange tidligere sendt til hjørnespark, når der skulle findes penge - uanset de mange gyldne ord, der er blevet sagt på forhånd. Men måske troede man mere på det denne gang, fordi også Region Midtjylland havde taget teten og sat penge af til, at nu skal der ske noget, inden klimaudfordringerne gør, at depotet bliver oversvømmet med flere storme og stigende vandstand. Men heller ikke regionsrådsmedlemmerne kunne påvirke deres egne partiers topfolk til at prioritere det at få ryddet op. Og hvad lyder svaret så, når man spørger politikerne om, hvad der nu skal ske? Jo, de vil arbejde hårdt på, det kommer på næste års finanslov. Hvem er det lige, der vil tro på, at det så vil ske? Det kræver en ualmindelig stor optimisme.

Sport

Fra bølgedal til guldskvulp

Annonce