Annonce
Holstebro

De lokale radikale kæmper mod deres egne

Rasmus Beltofte: håber på, den radikale folketingsgruppe ændrer holdning i dag. Arkivfoto
Lokale radikale byrådsmedlemmer i kamp for at få deres partifæller på Christiansborg til at ændre holdning til privat læreruddannelse

Vestjylland: De radikale byrådsmedlemmer og formænd i de vestjyske kommuner kæmper her i sidste øjeblik en kamp for at få deres folketingsgruppe til at ændre holdning til en privat læreruddannelse i Herning.

Sagen skal til første behandling i Folketinget torsdag, og det er lykkedes at få de lokale til at få folketingsgruppen til at tage sagen op igen i dag onsdag, om man skal ændre holdning. Torsdag morgen havde man dog ikke hørt, om det var lykkedes.


I vores folketingsgruppe er der flere, der er enige med os, men bordet fanger jo, når man har givet ordføreren mandat, som så er givet over for andre partier

Rasmus Beltofte, Det radikale Venstre


- Vi har arbejdet internt på denne sag gennem et stykke tid. Vores ordfører på området, Marianne Jelved.red)  havde sagt ja, og det fastholdt hun af principielle grunde, fortæller Rasmus Beltofte, medlem af både hovedbestyrelsen for Det radikale Venstre og byrådsmedlem i Holstebro.

Det betød yderligere internt pres.

- Og vi har opfordret medlemmer af andre partier til også at presse deres folketingsgrupper.

Annonce

Møde onsdag

Der har været mange lokale indspark til Christiansborg for at få taget forslaget af bordet.

- I vores folketingsgruppe er der flere, der er enige med os, men bordet fanger jo, når man har givet ordføreren mandat, som så er givet over for andre partier, siger Rasmus Beltofte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Anholdt for skrottyveri

Annonce