Struer

De lokale kandidater stiller op til debat mandag afteb

I aften kan du nu blive meget klogere på, hvad de lokale folketingskandidater har har af tanker om de emner, som du selv mener er vigtige, når de stiller op til debat på Limfjordsskolen i Struer. Her ses, hvordan der var livlig debat og mange spørgsmål fra salen under et tilsvarende møde i Lemvig. Foto: Johan Gadegaard
Vælgermøde med kandidater fra stort set alle optillingsberettigede partier i panelet på Limfjordsskolen mandag aften - nu med opdateret deltagerliste

Struer: EU-valget er netop overstået, og kandidaterne til Folketingsvalget tager nu over med fuld styrke.

Allerede i aften er der således mulighed for at høre meget mere om, hvad de lokale Folketingskandidater har af visioner, og så kan du ikke mindst få lejlighed til at stille dem spørgsmål om det, der kan blive afgørende for, om det bliver enten den ene eller den anden, der får netop din stemme på valgdagen 5. juni.

Vælgermødet, som er arrangeret af de lokale partiforeninger, bliver afviklet som en paneldebat på Limfjordsskolen, hvor det ikke er lykkedes at få kandidater med fra hverken partiet Klaus Riskjær Pedersen eller Stram Kurs i panelet.

- Men Thomas Danielsen fra Venstre er der, Palle Lykke Ravn fra Socialdemokratiet, Hanne Jakobsen fra SF, Ditte Kromann fra Enhedslisten, Josefine Schlosser fra Det Radikale Venstre, Tina Hedegaard fra Nye Borgerlige, Steffen Troldtoft fra Liberal Alliance, Margrethe Præst fra Det Konservative Folkeparti, Ditte Kromann fra Enhedslisten, Jens E. Damgaard fra Kristendemokraterne, Alex Rosenbæk fra Dansk Folkeparti og Stine Isaksen fra Alternativet, fortæller Socialdemokratiets næstformand i Struer-Lemvig Kredsen, Ivan Møller Sørensen.

Aftenens ordstyrer, chefredaktør Søren Egebjerg Pedersen fra Dagbladet, vil som udgangspunkt bede alle deltagerne i panelet om at forholde sig til emner, som har lokal forankring, og kandidaterne i panelet kommer derefter til at svare på spørgsmål fra salen.

0/0
Annonce
112 For abonnenter

Formand for dyreværnsforening: Det største svineri mine frivillige har set

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

- Folk besørger overalt

Struer

Maria Gjerding (DN): Vi er slet ikke i mål, men vi er godt på vej

Sport For abonnenter

TTH-direktør i den varme stol: Jeg håber HB rykker op, men de behøver ikke blive til en superligaklub...

112

En højst uheldig dag: 11 sigtelser mod ung mand

Sport

Måbjergs målkonge skød jysk mesterskab i hus

Holstebro

Nykredit taber otte millioner på årets landsby - Plexus reddet ud af gældskniben

Fodbold For abonnenter

Nedrykkede Herrup sprudlede da presset forsvandt

Holstebro

Får en million kroner til nyt naturområde: Håber at starte byggeriet i 2020

Struer

Efter han genåbnede for anvisningerne til plejehjemmet i Asp: Venstre lægger borgmester på grillen

Annonce