Annonce
Struer

De lokale kandidater stiller op til debat mandag afteb

I aften kan du nu blive meget klogere på, hvad de lokale folketingskandidater har har af tanker om de emner, som du selv mener er vigtige, når de stiller op til debat på Limfjordsskolen i Struer. Her ses, hvordan der var livlig debat og mange spørgsmål fra salen under et tilsvarende møde i Lemvig. Foto: Johan Gadegaard
Vælgermøde med kandidater fra stort set alle optillingsberettigede partier i panelet på Limfjordsskolen mandag aften - nu med opdateret deltagerliste

Struer: EU-valget er netop overstået, og kandidaterne til Folketingsvalget tager nu over med fuld styrke.

Allerede i aften er der således mulighed for at høre meget mere om, hvad de lokale Folketingskandidater har af visioner, og så kan du ikke mindst få lejlighed til at stille dem spørgsmål om det, der kan blive afgørende for, om det bliver enten den ene eller den anden, der får netop din stemme på valgdagen 5. juni.

Vælgermødet, som er arrangeret af de lokale partiforeninger, bliver afviklet som en paneldebat på Limfjordsskolen, hvor det ikke er lykkedes at få kandidater med fra hverken partiet Klaus Riskjær Pedersen eller Stram Kurs i panelet.

- Men Thomas Danielsen fra Venstre er der, Palle Lykke Ravn fra Socialdemokratiet, Hanne Jakobsen fra SF, Ditte Kromann fra Enhedslisten, Josefine Schlosser fra Det Radikale Venstre, Tina Hedegaard fra Nye Borgerlige, Steffen Troldtoft fra Liberal Alliance, Margrethe Præst fra Det Konservative Folkeparti, Ditte Kromann fra Enhedslisten, Jens E. Damgaard fra Kristendemokraterne, Alex Rosenbæk fra Dansk Folkeparti og Stine Isaksen fra Alternativet, fortæller Socialdemokratiets næstformand i Struer-Lemvig Kredsen, Ivan Møller Sørensen.

Aftenens ordstyrer, chefredaktør Søren Egebjerg Pedersen fra Dagbladet, vil som udgangspunkt bede alle deltagerne i panelet om at forholde sig til emner, som har lokal forankring, og kandidaterne i panelet kommer derefter til at svare på spørgsmål fra salen.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Tak for havefesten

18 år blev det til. 18 år med guitarsoloer, fadøl og festglade mennesker. År med solskin og overskud, men til sidst også for mange år med regnvejr og underskud, og nu er det slut med Rock i Holstebro. Det kan man begræde herfra og til al evighed. I sidste ende var det dog publikum som svigtede, og kombinationen af flere år med dårligere regnskaber var mere end en-dags-festivalen kunne klare. Det er altid trist, når noget, der engang var stort, må lukke og slukke. Mange har erindringer og oplevelser bundet op i arrangementet – ja nogle har måske endda mødt deres udkårne på festivalpladsen, til tonerne af nogle landets mest populære kunstnere. For andre har det været en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor man mødte alle de mennesker, man ikke lige fik set nok til i en travl hverdag. Det var ikke uden grund, at det blev kaldt Nordvestjyllands største havefest, der dog de sidste år blev mindre og mindre, mens arrangørerne kæmpede en hård kamp for at skabe et økonomisk bæredygtigt projekt, hvor der var en sammenhæng mellem det musikalske ambitionsniveau og publikums interesse. De kommende dage vil det sikkert være mismodet, der fylder mest - og skuffelse over, at det i sidste ende ikke lykkedes at finde en aftale med kreditorerne, så festivalen fik lige en chance mere til for at bevise sin levedygtighed. Men det ændrer ikke på, at Rock i Holstebro i mange år lavede Nordvestjyllands største fest. Der var år, hvor tilskuertallet nåede op over 10.000, og hvor ikke bare gæsterne fik en fed fest; der var også penge at tjene for de frivillige foreninger, der bidrog til, at festivalen kunne afholdes. Det ville naturligvis være lettere, hvis der ikke var konkurrence, og Rock i Holstebro kunne have koncertmarkedet næsten for sig selv. Men der er i dag kommet et langt større udbud af koncerter og arrangementer året rundt, hvilket kun er positivt for det musikelskende publikum. Tilbage er bare at sige tak for festen og kampen. Og hvem ved, måske der af asken fra Rock i Holstebro vokser nye initiativer frem.

Annonce