Annonce
Struer

For folk med nybygger-drømme: Kom til åbent hus på en mark

Der er åbent hus på de nye byggegrunde ved Kjelding Høj næste torsdag. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

Struer: At købe en grund og bygge et helt nyt hus kan være en stor og overvældende proces, særligt for førstegangskøbere.

Derfor ønsker Struer Kommune, der netop nu har nye udstykninger til salg på Kjelding Høj at lette processen for interesserede og inviterer derfor til åbent hus, hvor interesserede og mulige købere kan få mere at vide om processen.

Eller, åben mark er det vel nærmere, for arrangementet vil foregå torsdag den 18. september klokken 15.30-17 ude ved de nye grunde på Kjelding Høj.

- Vi skal ud og stå på en mark med en kop kaffe eller varm kakao og forhåbentlig møde en masse af dem, der gerne vil blive klogere på hele byggeprocessen, siger bosætningskonsulent i Struer Kommune, Sidsel Munkebo Hansen.

Hun har linet et hold op bestående af blandt andre medarbejdere fra byggekontoret, tekniske arbejdere, jurister og den tilhørende grundejerforening. Derudover kan man møde repræsentanter fra den kommende folkeskov, der bliver stedets nabo.

- En slags taskforce, der kan svare på folks spørgsmål om alt fra det juridiske bag et huskøb, husenes underlag og alt det andet, man ikke nødvendigvis ved, siger Sidsel Munkebo Hansen.

Med kommer også Jakob Bisgaard, der er teknisk direktør i Struer Kommune, som vil byde velkommen.

- Vi er i kommunen optagede af, at nybyggerne får en så god proces og oplevelse som muligt, og derfor vil vi gerne møde dem tidligt i processen. Så kan de også møde nogle af de folk, som de vil møde sidenhen i processen, hvis de vælger at købe en grund. Dermed kan de også få et indtryk af, hvad det egentlig er, de køber sig ind i og lære området lidt bedre at kende, siger Sidsel Munkebo Hansen.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce