Annonce
Navne

De har lagt mærke til Bodil

Bodil Sørensen fortalte formand for Vinderup Y's Men's Club, Poul Anker Damtoft, at hun og ægtemanden Niels ofte omtaler Vinderup Håndboldklub som deres ”tredje barn”. Privatfoto
Bodil Sørensen får Vinderup Y's Men's Clubs pris "Dig lagde vi mærke til" for sit arbejde i Vinderup Håndboldklub.

Vinderup: Vinderup Y’s Men’s Club uddeler hvert år en påskønnelse til en person, som man har lagt mærke til. Prisen kaldes "Dig lagde vi mærke til". I år faldt valget på Bodil Sørensen for hendes aktiviteter i Vinderup Håndboldklub, fortæller Y's Men i en pressemeddelelse.

Y’s Men’s klubbens præsident, Poul Anker Damtoft, begrundede valget over for Bodil Sørensen, der blev overrasket midt i aftensmaden:

- Du holder dig i baggrunden og er alligevel en frontperson for håndboldklubben. Når der sker noget i Vinderup-hallerne, er du der. Det kan være et håndboldstævne eller almindelige træninger, hvor du altid er god til at tage dig af de små og hjælpe dem videre. Og ligeledes er det ofte dig, der står for kaffe og lotteri, når der er et brag i hallen. Skal der samles penge ind til aktiviteter i klubben, er du også aktiv, og det gælder ligeledes, når det årlige kræmmermarked skal afvikles. Da er du også en af de vigtige tovholdere, ligesom du bruger din tid på at servicere klubbens sponsorer. Det er det lange træk i kulissen med stor betydning for klubben.

Annonce


Når der sker noget i Vinderup-hallerne, er du der. Det kan være et håndboldstævne eller almindelige træninger, hvor du altid er god til at tage dig af de små og hjælpe dem videre.


Med prisen fulgte et foto, der er lavet i to eksemplarer.

- Du får det ene, og det andet vil komme til at hænge i vores klubhus på Vesterlund 82C. Desuden medfølger et pengebeløb, som du frit kan disponere over, forklarede Poul Anker Damtoft.

Bodil Sørensen takkede for prisen, som hun var overrasket og glad for.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer For abonnenter

Kristian efterlod sig millionformue efter langt og nøjsomt liv - nu får plejehjemmets venner de sidste 720.000 kroner af arven

Struer

47-årig familiefar omkom i redningsforsøg - forsøgte at svømme ud til to børn i en gummibåd

Annonce