Annoncørbetalt indhold

De fleste skatte findes i vandet - tips til din undervands metaldetektor søgning

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

De fleste skatte findes i vandet - tips til din undervands metaldetektor søgning

Vidste du, at du nemt kan finde små og store skatte, når du tager din snorkel maske på og hopper i vandet? Eller sopper rundt i vandkanten? De bedste skatte findes ofte under vandet, især fordi tusindvis af mennesker hver dag taber ting, når de er ude at bade.

Annonce


Hvis du ikke har prøvet at bruge en undervands metaldetektor endnu, så er det på tide at begynde. Også selvom du mest har lyst til at soppe langs strandkanten. Her er nogle små tips til, hvordan du finder vej til skattene under vandet med din undervands metaldetektor.


Hvilken undervands metaldetektor skal jeg vælge

Hvis du er ude og kigge efter skatte i søer, floder eller åer - altså alt det, der har med ferskvand at gøre - så har du måske kun brug for at anvende en lavfrekvent undervands metaldetektor. Denne vil fungere fint og kan opfange selv de mindste ting, som eksempelvis øreringe eller halssmykker. I saltvand kan du eventuelt bruge en pulse pinpoint metaldetektor, som ikke er nær så følsom overfor sand og mineraler - og dermed er mere standhaftig i dette miljø.


Hvordan indstiller jeg min undervands metaldetektor?

Husk også at bruge de rigtige indstillinger på din metaldetektor. Tænk over, hvor det er under vandet, som du gerne vil søge. Sopper du bare i knæene langs kanten af en sø? Er der mange som bader her om sommeren? Vil du svømme ud og snorkle i et populært turistområde i Albanien eller Kroatien? Sæt indstillingen efter dine vilkår - blandt andet, hvor dybt du regner med at skulle søge. En god ting er, at teste din detektor på land først, for at se, hvordan den fungerer over for de genstande du ønsker at finde under vandet.


Hvordan kan jeg bedst finde skatte under vandet?

Når du svømmer i vandet og søger efter skatte med din undervands metaldetektor, så er det altid en god ide at gøre nøjagtig som du ville, hvis du var på land. Brug en teknik, hvor du søger i langsomme, rolige bevægelser. Under vandet skal du eventuelt øve dig i at holde øje med, hvor du er kommet til på en anden måde end oven vandet. Især hvis du dykker ned og skal op efter luft - så forsøg at pejle dig ind på en afmærkning under vandet, som du vil fortsætte fra, når du dykker ned igen.


Prøv også at tænk på, hvor der kan være flest skatte under vandet. Der findes selvfølgelig steder i verden, hvor det er utroligt spændende og sjovt at dykke ned til skibsvrag, der ikke ligger særligt dybt. Men det er måske endnu vigtigere at tænke på - hvor har der været flest mennesker? Jo flere mennesker, der besøger et område, jo flere chancer har du for at finde tabte skatte.


Sørg for din egen sikkerhed ved og i vandet

Det er altid en god ide, at vide noget om det vand man svømmer i, især når man er ude og rejse og ikke kender forholdene. Er der tidevand her? Strøm? Er der mange både, der kommer forbi. Hvis du ikke bare hygge snorkler i typiske turistområder, så er det vigtigt at sætte dig ind i sikkerheden, før du begynder at lede efter skatte under vandet. Og måske endda have en kammerat med.


En hel ny verden - de fleste skatte findes under vandet

Det er næsten for nemt at tabe ting i naturen ved vandet. Det er ofte et sted, hvor man er ved at skifte tøj og noget kan falde ud af lommen. Man har måske også glatte hænder på grund af solcreme eller vand, og en ring eller armbånd glider af hånden. Man har eventuelt glemt at tage øreringene af i en heftig vandkamp og kan nu ikke finde dem, efter de er røget af.


Mennesker mister ejendele hele tiden ved og i vandet. Med en undervands metaldetektor kan du nemt være den, der er heldig at genfinde de tabte skatte.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.