Annonce
Kultur

De fik markeret den specielle dag alligevel

Dagen for Forårsopvisningen blev markeret for både store og små medlemmer af Struer Gymnastikforening i coronarigtige omgivelser. Pressebillede

Struer: Tredje lørdag i marts plejer at være en festdag for gymnasterne i Struer Gymnastikforening, for her plejer de at afholde Forårsopvisning. Her viser foreningens egne gymnaster frem hvad de har lært i løbet af sæsonen, mens omegnsgymnaster fra andre hold også plejer at blive inviteret med.

For andet år i træk har Forårsopvisningen dog ikke været en mulighed på grund af Covid-19. Alligevel forsøgte Struer Gymnastikforening at markere dagen overfor deres gymnaster, skriver de i en pressemeddelelse.

Den tredje lørdag i marts havde foreningen inviteret gymnasterne til at komme til Struer Energi Parks terrasse til "udlevering af dragter bestilt før jul og en overraskelse til gymnaster på hold uden bestilt opvisningstøj", står der i pressemeddelelsen. Gymnasterne var inviteret i bestemte intervaller, og det hele foregik udenfor, så alle coronarestriktioner var overholdt.

"Det var rørende at se børnefamilier komme cyklende for denne korte oplevelse, og skønt at se og tale med gymnasterne fra foreningens hold for børn og unge," skriver foreningen i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

44 sorte minutter knækkede HB på Sydfyn

Annonce