Annoncørbetalt indhold

Danskere tjener mange penge på Bitcoins

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Siden Bitcoins blev lanceret, er kursen steget drastisk. På ti år er prisen for en Bitcoin steget fra 1 til 60.000 dollars. Men hvordan kan man tjene penge på Bitcoins i dag?

Annonce


Mange har sikkert hørt historier om de enorme summer, som er blevet genereret bare ved at have købt nogle Bitcoins for mange år siden og ladet dem stige I værdi. Det har gjort flere og flere danskere interesserede i at vide mere om Bitcoins. Kan man virkelig tjene så mange penge, og hvorfor stiger kursen så meget?


Især i 2021 ramte Bitcoins nogle rekordhøje kurser på 60.000 dollars (godt og vel 390.000 kroner) for 1 Bitcoin. Men bag denne rekord ligger også historien om, at kursen efterfølgende faldt ned til 30.000 dollars og siden har bevæget sig mellem de to yderpunkter. Bitcoin er nemlig en ustabil valuta. Det gør også Bitcoins til en interessant, kortsigtet investeringsform.


Især under corona-nedlukningen i 2020 begyndte kursen at stige helt vildt, hvilket førte til de tårnhøje kurser, vi har set i 2021. Men kursstigningerne skal også tages med et gran salt og måles i procenter. Det kan lyde imponerende, når en værdi stiger fra 10.000 til 20.000 for en Bitcoin. Men sandheden er, at det for de fleste investorer vil være mere rigtigt at kalde det for en stigning på 100 procent, frem for 10.000 dollars (medmindre du altså har investeret 10.000 dollars).


Sådan kan du tjene penge på Bitcoins

Flere personer begynder at lave valutahandel med kryptovalutaer som Bitcoins. Grundprincippet virker lidt ligesom aktier. Du følger kursen på valutaen tæt, og køber Bitcoins, når kursen ligger lavt. Så kan du sælge, når kursen er blevet højere, og dermed har du sikret dig et afkast.


Det kræver dog, at du følger markedet tæt og er risikovillig. Fordi kursen svinger så meget, kan man hurtigt sikre sig høje afkast, men man kan lige så hurtigt tabe afkastet, når kursen falder igen. Derfor bliver investeringer i Bitcoins ofte brugt som en kortsigtet investering. Over de sidste ti år er Bitcoins dog steget så meget i værdi, at de også kan ses som en rentabel langtidsinvestering, hvis du tør tage risikoen.


Hvis gerne vil komme i gang med kryptoinvesteringer

Hvis du vil lære mere om Bitcoins, kan du besøge hjemmesiden Cryptomeister. Her kan du både finde en guide til, hvordan du kommer I gang med kryptoinvesteringer, men du kan også finde en oversigt over alle de bedste kryptomæglere i Danmark.


Kryptomægleren er vigtig for dine kryptoinvesteringer. Det er nemlig den bank, hvor du køber og sælger dine Bitcoins. Mægleren udbyder forskellige kryptovalutaer, som du kan investere i. Det er også på denne service, hvor du kan holde øje med dine investeringer, og se hvor godt det går med hver enkelt investering.


Men der kan være forskel på hver enkelt mægler, som har hver sine individuelle fordele. Derfor har Cryptomeister lavet en oversigt, hvor du kan læse en anmeldelse af hver enkelt mægler og læse om de forskelle bonusser, gebyrer og fordele ved hver enkelt mægler. Besøg Cryptomeister for at se den fulde mæglerliste.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.